Actueel » Nieuws » 12 september: Opening nieuw lokaal keramiek en beeldhouwen

Actueel

meer nieuws...

12 september: Opening nieuw lokaal keramiek en beeldhouwen

Geplaatst op 3 september 2019 om 16:29

Gratis doe-mee-les 19.00 – 21.00 uur

De wens voor een ruimer lokaal voor keramiek, raku stoken en beeldhouwen bestond al langer. Door het enthousiasme van onze docenten Barbara Röling (keramiek) en Igor Pietrowitsch (beeldhouwen) is het aantal cursisten dat deelneemt aan een cursus ‘ruimtelijk’ de afgelopen jaren toegenomen en het oude lokaal werd te krap.

Nu Cultuurkust een deel van de cursussen kan verplaatsen naar het Oude Stadhuis op de Markt ontstaat ruimte en hebben we de gewenste verbouwing kunnen realiseren. Afgelopen zomer hebben medewerker beheer Jacob Groeneveld en zijn klusmaat Arie van Bijsteren niet stilgezeten. Samen hebben ze hard gewerkt aan het nieuwe lokaal dat aanzienlijk groter is, direct naast de oven ligt en makkelijker bereikbaar is.

We kunnen het lokaal in gebruik gaan nemen en daar zijn we natuurlijk enorm trots op!

Bent je nieuwsgierig en wil je graag een kijkje komen nemen? Bij deze nodigen wij u van harte uit voor de feestelijke opening op donderdag 12 september om 19.00 uur.

Aansluitend geven Barbara en Igor tot 21.00 uur een gratis doe-mee-les in het nieuwe lokaal. Je bent van harte welkom! Aanmelden is niet nodig.