Bedrijven

Vergaderruimte

Vergaderen bij Cultuurkust? Dat kan! Of het nu om amateurgezelschappen in de regio, zoals theaterwerkplaatsen, foto- en videoclubs gaat of om (lokale) bedrijven en ondernemersclubs. Iedereen is welkom om bij ons te overleggen. Aansluitend kan er in onze pauzeruimte koffie gedronken of geborreld worden.

Bedrijfspresentatie

Zoekt u naar een locatie waar u presentaties voor uw personeel kunt geven of uw relaties kunt ontvangen? Denk dan eens aan Cultuurkust. Wij bieden met onze theaterzaal, studio, leslokalen en kelder diverse mogelijkheden voor zowel formeel als informele ontmoetingen met uw medewerkers en contacten. Mocht u het op prijs stellen dan denken wij graag met u mee over het programma!

Feesten

Bedrijven die iets te vieren hebben en een unieke locatie zoeken kunnen terecht bij Cultuurkust. Wij stellen onze ruimtes graag ter beschikking voor jubilea, (personeels)feesten, een afscheid of andere vieringen. U kunt daarbij gebruik maken van onze theaterzaal, studio, lokalen of kelder.

Theaterzaal

Cultuurkust beschikt over een intieme theaterzaal die ruimte biedt aan 60 toeschouwers. De vlakke vloer, met afmetingen van 8 bij 8 meter, kan gebruikt worden voor o.a. voorstellingen, concerten en presentaties. Technisch is de zaal goud geoutilleerd; we beschikken over professioneel licht- en geluidsapparatuur. De publiekstribune kan ingeschoven worden waardoor er ruimte ontstaat voor feesten.

Teambuilding

Verandering van spijs doet eten. Een andere omgeving kan inspireren en tot nieuwe gedachten leiden. Onder leiding van een van onze professionele medewerkers kunt u samen met uw team deelnemen aan een workshop naar keuze. Een middag acteren, (buik)dansen, een groepsportret schilderen, saxofoon leren spelen, samen fotograferen of een animatiefilm maken, zijn slechts enkele suggesties.

Jubilea

Viert u of uw collega een jublieum? Ook dan bent u bij Cultuurkust aan het juiste adres. Of u het nu met een borrel of een complete lunch wilt vieren; wij regelen het voor u!

Studio

Onze studio van 8 bij 8 meter is een uitstekende locatie voor het geven van lessen en workshops. De ruimte beschikt over een spiegelwand en geluidsapparatuur. Hier kunnen creatieve workshops gegeven worden door professionele schrijvers, muzikanten, dansers, theatermakers of beeldend kunstenaars. Voor bedrijven kunnen workshops op maat gemaakt worden als onderdeel van een trainingsdag of als teambuilding.

Kelder

Onze oude gewelfkelder wordt gedurende het cursusjaar gebruikt voor exposities. Daarnaast wordt deze sfeervolle ruimte gebruikt voor onder andere groepsbijeenkomsten, lezingen, feesten en lunches. De kelder biedt genoeg ruimte aan zo’n 40 personen voor lunches en 80-100 personen voor feesten.

Leslokalen

Ons gebouw herbergt verschillende leslokalen; een groot schildertatelier, een fotografielokaal, een beeldhouwlokaal, een zolderatelier en een edelsmeedlokaal. Deze ruimtes worden voornamelijk gebruikt voor onze eigen cursussen maar kunnen ook gehuurd worden. Bijvoorbeeld voor workshops in het kader van een jubileum, reünie of afscheid.

Bedrijfsuitje

Wilt u meer dan alleen een workshop en graag een hele dag met uw personeel creatief bezig zijn? Ook dat verzorgen wij graag voor u. Op het programma kunnen workshops theatersport of schilderen als teambuilding staan, afgewisseld met een lunch of borrel, maar ook een besloten voorstelling behoort tot de mogelijkheden. Wij gaan graag met u in overleg over uw wensen.

Sprekers/coaching

Bent u op zoek naar een spreker of coach? Ook daarbij kan Cultuurkust u helpen. Wij beschikken over een breed netwerk van inspirerende sprekers en kunnen ook bemiddelen in coaching-trajecten, Wij denken graag met u mee!

Samenwerking

Cultuurkust ademt synergie, het is de zuurstof voor deze creatieve verbinder.

Cultuurkust wordt vaak betrokken bij zeer verschillende initiatieven, als dienstbare partij die graag wil meewerken en -denken op de inhoud.