Bedrijven

Vergaderruimte

Vergaderen bij Cultuurkust? Dat kan! Of het nu om amateurgezelschappen in de regio, zoals theaterwerkplaatsen, foto- en videoclubs gaat of om (lokale) bedrijven en ondernemersclubs. Iedereen is welkom om bij ons te overleggen. Aansluitend kan er in onze pauzeruimte koffie gedronken of geborreld worden.

Theaterzaal

Cultuurkust beschikt over een intieme theaterzaal die ruimte biedt aan 60 toeschouwers. De vlakke vloer, met afmetingen van 8 bij 8 meter, kan gebruikt worden voor o.a. voorstellingen, concerten en presentaties. Technisch is de zaal goud geoutilleerd; we beschikken over professioneel licht- en geluidsapparatuur. De publiekstribune kan ingeschoven worden waardoor er ruimte ontstaat voor feesten.

Studio

Onze studio van 8 bij 8 meter is een uitstekende locatie voor het geven van lessen en workshops. De ruimte beschikt over een spiegelwand en geluidsapparatuur. Hier kunnen creatieve workshops gegeven worden door professionele schrijvers, muzikanten, dansers, theatermakers of beeldend kunstenaars. Voor bedrijven kunnen workshops op maat gemaakt worden als onderdeel van een trainingsdag of als teambuilding.

Kelder

Onze oude gewelfkelder wordt gedurende het cursusjaar gebruikt voor exposities. Daarnaast wordt deze sfeervolle ruimte gebruikt voor onder andere groepsbijeenkomsten, lezingen, feesten en lunches. De kelder biedt genoeg ruimte aan zo’n 40 personen voor lunches en 80-100 personen voor feesten.

Leslokalen

Ons gebouw herbergt verschillende leslokalen; een groot schildertatelier, een fotografielokaal, een beeldhouwlokaal, een zolderatelier en een edelsmeedlokaal. Deze ruimtes worden voornamelijk gebruikt voor onze eigen cursussen maar kunnen ook gehuurd worden. Bijvoorbeeld voor workshops in het kader van een jubileum, reünie of afscheid.

Samenwerking

Cultuurkust ademt synergie, het is de zuurstof voor deze creatieve verbinder.

Cultuurkust wordt vaak betrokken bij zeer verschillende initiatieven, als dienstbare partij die graag wil meewerken en -denken op de inhoud.