Bedrijven

Bedrijfspresentatie

Zoekt u naar een locatie waar u presentaties voor uw personeel kunt geven of uw relaties kunt ontvangen? Denk dan eens aan Cultuurkust. Wij bieden met onze theaterzaal, studio, leslokalen en kelder diverse mogelijkheden voor zowel formeel als informele ontmoetingen met uw medewerkers en contacten. Mocht u het op prijs stellen dan denken wij graag met u mee over het programma!

Teambuilding

Verandering van spijs doet eten. Een andere omgeving kan inspireren en tot nieuwe gedachten leiden. Onder leiding van een van onze professionele medewerkers kunt u samen met uw team deelnemen aan een workshop naar keuze. Een middag acteren, (buik)dansen, een groepsportret schilderen, saxofoon leren spelen, samen fotograferen of een animatiefilm maken, zijn slechts enkele suggesties.

Bedrijfsuitje

Wilt u meer dan alleen een workshop en graag een hele dag met uw personeel creatief bezig zijn? Ook dat verzorgen wij graag voor u. Op het programma kunnen workshops theatersport of schilderen als teambuilding staan, afgewisseld met een lunch of borrel, maar ook een besloten voorstelling behoort tot de mogelijkheden. Wij gaan graag met u in overleg over uw wensen.

Sprekers/coaching

Bent u op zoek naar een spreker of coach? Ook daarbij kan Cultuurkust u helpen. Wij beschikken over een breed netwerk van inspirerende sprekers en kunnen ook bemiddelen in coaching-trajecten, Wij denken graag met u mee!

Samenwerking

Cultuurkust ademt synergie, het is de zuurstof voor deze creatieve verbinder.

Cultuurkust wordt vaak betrokken bij zeer verschillende initiatieven, als dienstbare partij die graag wil meewerken en -denken op de inhoud.