Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Muziek met het jonge kind AMV 4-6 jr

Startdatum: 5 oktober 2020 Eindddatum:28 juni 2021
Leeftijd:Kinderen Discipline:Muziek
Aantal lessen:30 Duur:1 uur
Locatie:Oude Stadhuis Docent: Ali Maris
Lesgeld:€ 226,00 Termijnen: 5x € 45,20
Code:1200-1.1
Gegeven op: maandag 16:00 - 17:00
 
Inschrijven « Overzicht

Muziek voor het jonge kind

Zet je eerste stappen op de muzikale ladder. Deze pre-amv cursus vult het gat op dat tussen de peutermuziek lessen en de reguliere AMV lessen viel. Muziek voor het jonge Kind is de eerste kennismaking met muziek en de basis voor de verdere stappen in de muzikale ontwikkeling.

Dit gaan we doen

Je leert noten lezen, maakt kennis met muziekinstrumenten en leert samenspelen. We zingen allerlei soorten liedjes. We luisteren naar muziek van grote componisten en spelen op Orff-instrumenten (zoals triangel en xylofoon). En we bespelen blaas- en snaarinstrumenten als blokfluit en ukelele. Van Cultuurkust krijg je diverse instrumenten te leen. Je kunt dus ook thuis oefenen.

Deze cursussen zijn speciaal voor kinderen die nog te jong zijn om een instrument te bespelen of die nog geen keuze voor een instrument gemaakt hebben. Allerlei muzikale begrippen worden op speelse manier behandeld.  Ook maken de kinderen in de les uitgebreid kennis met de verschillende muziekinstrumenten.

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.