Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Dreumes Muziek 1-2,5 jr

Startdatum:12 mei 2021 Eindddatum:30 juni 2021
Leeftijd:Kinderen Discipline:Muziek
Aantal lessen:8 Duur:30 minuten
Locatie:Oude Stadhuis Docent: Roselinde Visscher - Gunnink
Lesgeld:€ 35,00 Termijnen: 1
Code:1211-3.2
Gegeven op: woensdag 09:15 - 09:45
 
Inschrijven « Overzicht

Dreumes Muziek  (1-2,5 jaar) 

Muziek is belangrijk voor de algemene ontwikkeling van jonge kinderen. Ze kunnen enorm genieten van geluidjes, liedjes, muziek en instrumenten. In deze cursus dreumes muziek werken we spelenderwijs aan gevoel voor muziek. De cursus is bestemd voor baby’s en peuters. 

Dit gaan we doen 

In deze cursus kunnen ouders, verzorgers of opa’s/oma’s samen met hun kind (of kleinkind!) dansen, luisteren, zingen en muzikale spelletjes doen. Zingen, klappen en bewegen op muziek … kinderen vinden het heerlijk.  Het plezier dat jullie samen hebben, versterkt de onderlinge band. Muziek is ook goed voor de taalontwikkeling. En het bewegen op muziek draagt bij aan verbetering van de motoriek. En wat je in de lessen leert, kun je natuurlijk ook thuis doen! Van het opruimlied tot het loopliedje wat jullie samen geleerd hebben. 

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.