Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Vrijdagacademie + vrij atelier

Startdatum:11 september 2020 Eindddatum:26 maart 2021
Leeftijd:Volwassenen Discipline:Beeldend
Aantal lessen:25 Duur:6 uur en 15 minuten
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Docent: Aletta Bos
Lesgeld:€ 558,00 Termijnen: 6x € 93,00
Code:3110-5.1
Gegeven op: vrijdag 09:45 - 16:00
 
Inschrijven « Overzicht

Vrijdagacademie: cursus schilderen voor ervaren schilders 

Elke vrijdag werken aan een zelfgekozen onderwerp. Dát is de Vrijdagacademie van Cultuurkust, bedoeld voor ervaren schilders. Het is stimulerend om in een groep elkaars werkproces te volgen en mogelijkheden te vergelijken. 

Dit gaan we doen 

Voor aanvang van deze cursus word je gevraagd na te denken over een onderwerp of thema. Op de eerste dag onderzoek je dit met zelf meegebrachte foto's of schetsen, een tekst of woord of ander (beeld-)materiaal. De docent is aanwezig om een goede en uitdagende start te maken en om je te inspireren. Elke maand bekijkt zij het proces en de resultaten. Met als doel om de beeldvertalingen aan te scherpen, te verdiepen en verder te ontwikkelen. 

Vrij atelier 

De docent zal een aantal lessen van deze cursus begeleiden. Daarbij kent deze cursus dagen waar je als cursist zelfstandig vrij aan de opdracht kan werken. 

Materiaalkosten 

Je kunt de materialen die je wilt gebruiken zelf meenemen. Maar je kunt ze ook met behulp van een materialenkaart aanschaffen bij Cultuurkust. 

Corona maatregelen

We willen graag dat je je veilig voelt in de lessen die je bij ons afneemt. En dat je onbezorgd kunt genieten van je vrijetijdsbesteding.

Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

  • 1,5 meter regel; in al onze lesruimtes houden we ons aan een maximum aantal mensen.. Zo kunnen we de 1,5 meter regel naleven. Indien de groep cursisten groter is dan wordt de cursus in meerdere lokalen gegeven.
  • Ventilatie: we zorgen voor goede ventilatie in de lesruimtes.
  • Desinfecterende middelen: in ons gebouw zijn voldoende desinfecterende middelen beschikbaar.
  • Triage: we vragen cursisten, docenten en medewerkers thuis te blijven indien zij klachten hebben.
  • De pauzeruimte in ons gebouw aan het Klooster is voorlopig gesloten. Voor de deelnemers wordt in de lesruimte gratis koffie, thee en water klaargezet.

Indien blijkt dat er i.v.m. COVID-19 nieuwe maatregelen worden getroffen waardoor je les niet kan plaatvinden gaan we in overleg met je over de continuering van je les. We gaan op zoek naar een, voor jou geschikte oplossing, zoals bijvoorbeeld: lessen verplaatsen naar later moment, alternatief aanbod(indien mogelijk), lessen online voortzetten of restitutie.

Cultuurkust volgt de aanwijzingen van de overheid en het RIVM betreffende COVID-19. Op basis van de richtlijnen die door zojuist genoemden worden opgesteld, wordt beslist of een les wel/niet kan doorgaan.