Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Jongerenacademie 12-21 jr

Startdatum:18 september 2020 Eindddatum:31 december 2020
Leeftijd:Jongeren Discipline:Beeldend
Aantal lessen:11 Duur:2 uur
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Docent: Tim Smit
Lesgeld:€ 346,00 Termijnen: 8x € 43,25
Code:3111-5.1
Gegeven op: vrijdag 18:30 - 20:30
 
Inschrijven « Overzicht

Jongerenacademie

Speciaal voor jongeren zie zich verder willen ontwikkelen in de beeldende kunst organiseert Cultuurkust de Jongerenacademie. In aanloop naar een eventuele opleiding op de kunstacademie leer je werken met een breed assortiment aan materiaal en ontdek je velen technieken.

Jongeren leren hun ideeën vorm te geven en werken aan een portfolio. Ze krijgen door het jaar heen les van gastdocenten, werken samen en alleen aan hun werk. Uiteraard leidt alles naar een expositie in het jaar.

Corona maatregelen

We willen graag dat je je veilig voelt in de lessen die je bij ons afneemt. En dat je onbezorgd kunt genieten van je vrijetijdsbesteding.

Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

  • 1,5 meter regel; in al onze lesruimtes houden we ons aan een maximum aantal mensen.. Zo kunnen we de 1,5 meter regel naleven. Indien de groep cursisten groter is dan wordt de cursus in meerdere lokalen gegeven.
  • Ventilatie: we zorgen voor goede ventilatie in de lesruimtes.
  • Desinfecterende middelen: in ons gebouw zijn voldoende desinfecterende middelen beschikbaar.
  • Triage: we vragen cursisten, docenten en medewerkers thuis te blijven indien zij klachten hebben.
  • De pauzeruimte in ons gebouw aan het Klooster is voorlopig gesloten. Voor de deelnemers wordt in de lesruimte gratis koffie, thee en water klaargezet.

Indien blijkt dat er i.v.m. COVID-19 nieuwe maatregelen worden getroffen waardoor je les niet kan plaatvinden gaan we in overleg met je over de continuering van je les. We gaan op zoek naar een, voor jou geschikte oplossing, zoals bijvoorbeeld: lessen verplaatsen naar later moment, alternatief aanbod(indien mogelijk), lessen online voortzetten of restitutie.

Cultuurkust volgt de aanwijzingen van de overheid en het RIVM betreffende COVID-19. Op basis van de richtlijnen die door zojuist genoemden worden opgesteld, wordt beslist of een les wel/niet kan doorgaan.