Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Beeldhouwen

Startdatum:17 september 2020 Eindddatum:15 april 2021
Leeftijd:Volwassenen Discipline:Beeldend
Aantal lessen:25 Duur:2 uur en 30 minuten
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Docent: Igor Pietrowitsch
Lesgeld:€ 507,00 Termijnen: 6x € 84,50
Code:3209-4.1
Gegeven op: donderdag 19:30 - 22:00
 
Inschrijven « Overzicht

Beeldhouwen 

Houd je van abstract of figuratief? Van kleinere beeldjes of van wat groters? En heb je een voorkeur voor klei, steen, houtwas of een combinatie daarvan? Ontdek het tijdens de cursus beeldhouwen. 

Dit ga je doen 

In deze cursus krijg je alle ruimte om vanuit je eigen motivatie aan de slag te gaan met zelfgekozen materialen. Je leert hoe de verschillende materialen vragen om specifieke technische bewerkingen. De opdrachten van de docent inspireren tot het maken van diverse beelden. Centraal in de cursus staat niet alleen het bewerken van een materiaalsoort, maar ook de keuzes van waaruit je een ingreep doet. Welke keuze past bij welk soort beeld? Denken en doen wisselen elkaar af, om uiteindelijk tot resultaat te komen. De docent begeleidt je bij het onderzoek en het individuele proces. 

Materiaalkosten 

De cursus is exclusief materiaalkosten. Gereedschappen zijn aanwezig bij Cultuurkust. De materialen voor uw werk dien je zelf aan te schaffen. Dit kan ook via materialenkaart van Cultuurkust. 

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.

Corona maatregelen

We willen graag dat je je veilig voelt in de lessen die je bij ons afneemt. En dat je onbezorgd kunt genieten van je vrijetijdsbesteding. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

  • 1,5 meter regel; in al onze lesruimtes houden we ons aan een maximum aantal mensen.. Zo kunnen we de 1,5 meter regel naleven. Indien de groep cursisten groter is dan wordt de cursus in meerdere lokalen gegeven.
  • Ventilatie: we zorgen voor goede ventilatie in de lesruimtes.
  • Desinfecterende middelen: in ons gebouw zijn voldoende desinfecterende middelen beschikbaar.
  • Triage: we vragen cursisten, docenten en medewerkers thuis te blijven indien zij klachten hebben.
  • De pauzeruimte in ons gebouw aan het Klooster is voorlopig gesloten. Voor de deelnemers wordt in de lesruimte gratis koffie, thee en water klaargezet.

Indien blijkt dat er i.v.m. COVID-19 nieuwe maatregelen worden getroffen waardoor je les niet kan plaatvinden gaan we in overleg met je over de continuering van je les. We gaan op zoek naar een, voor jou geschikte oplossing, zoals bijvoorbeeld: lessen verplaatsen naar later moment, alternatief aanbod(indien mogelijk), lessen online voortzetten of restitutie.

Cultuurkust volgt de aanwijzingen van de overheid en het RIVM betreffende COVID-19. Op basis van de richtlijnen die door zojuist genoemden worden opgesteld, wordt beslist of een les wel/niet kan doorgaan.