Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Portret fotografie - hoe maak ik mooie p

Startdatum:14 april 2021 Eindddatum:12 mei 2021
Leeftijd:Volwassenen Discipline:Fotografie
Aantal lessen:4 Duur:2 uur en 30 minuten
Locatie:Oude Stadhuis Docent: Cornelia Nauta
Lesgeld:€ 84,00 Termijnen: 1
Code:4102-3.1
Gegeven op: woensdag 14:30 - 17:00
 
Inschrijven « Overzicht

Portretfotografie:

Hoe leer ik mooie portretfoto’s maken van mijn kind ?

In deze korte fotografiecursus gaan we kijken naar verschillende portretten. Wat maakt een portret tot een goed portret ? En waar moet je opletten qua techniek?

Met behulp van eenvoudige middelen en het beschikbare licht, fotografeer je het model, dat kan zijn je eigen kind of iemand anders. We bespreken we de foto’s na afloop.

Je  krijgt elke week een opdracht om thuis mee te oefenen.

De cursus is geschikt voor elk type fototoestel. Het is handig als je een statief hebt om te gebruiken.

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.

Corona maatregelen

We willen graag dat je je veilig voelt in de lessen die je bij ons afneemt. En dat je onbezorgd kunt genieten van je vrijetijdsbesteding. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

  • 1,5 meter regel; in al onze lesruimtes houden we ons aan een maximum aantal mensen.. Zo kunnen we de 1,5 meter regel naleven. Indien de groep cursisten groter is dan wordt de cursus in meerdere lokalen gegeven.
  • Ventilatie: we zorgen voor goede ventilatie in de lesruimtes.
  • Desinfecterende middelen: in ons gebouw zijn voldoende desinfecterende middelen beschikbaar.
  • Triage: we vragen cursisten, docenten en medewerkers thuis te blijven indien zij klachten hebben.

Indien blijkt dat er i.v.m. COVID-19 nieuwe maatregelen worden getroffen waardoor je les niet kan plaatvinden gaan we in overleg met je over de continuering van je les. We gaan op zoek naar een, voor jou geschikte oplossing, zoals bijvoorbeeld: lessen verplaatsen naar later moment, alternatief aanbod(indien mogelijk), lessen online voortzetten of restitutie.

Cultuurkust volgt de aanwijzingen van de overheid en het RIVM betreffende COVID-19. Op basis van de richtlijnen die door zojuist genoemden worden opgesteld, wordt beslist of een les wel/niet kan doorgaan.