Cursussen

Filter...
  • Doelgroep

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Natuur fotografie - Harderwijk

Startdatum: 6 mei 2019 Aantal lessen:8
Discipline:Fotografie en Digitaal Dag:maandag
Leeftijd:21 - 99 jaar Startijd:19:30
Docent(en):Cornelia Nauta Eindtijd:22:00
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Lesgeld:€ 159,00
Duur:Korte cursus Termijnen:3x € 53
code:FD303
 
Inschrijven « Overzicht Ontmoet de docent »

Natuurfotografie

In de cursus Natuurfotografie komen de meer verfijnde en creatieve opnamemogelijkheden aan de orde die verband houden met het thema Natuur.

Bijvoorbeeld macrofotografie, hoe fotografeer je een landschap met veel contrasten, hoe gebruik je sluitertijd om beweging vast te leggen in de natuur, hoe gebruik je de witbalans om kleur te corrigeren of juist om een emotie te onderstrepen. We bezoeken in de cursus verschillende landschappen  om de theorie in praktijk te brengen.

De vervolgcursussen zijn geschikt voor degenen die de basiskennis van het fotograferen willen herhalen om vervolgens verder te gaan in het verdiepen van een eigen stijl met wat meer technische uitdagingen. Er wordt veel gekeken naar het werk van professionele fotografen in verschillende media om inspiratie op te doen. Hoe kan een foto een boodschap of een emotie overbrengen, en voor welk doel wordt een foto gemaakt?

Belangrijk: Om deze cursus te volgen moet je in het bezit zijn van een eigen camera met de mogelijkheid van manuele bediening.