Cursussen

Filter...
  • Doelgroep

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Podium Uniek - dans en toneel Harderwijk

Startdatum: 6 februari 2019 Aantal lessen:10
Discipline:Dans, Theater en Musical Dag:woensdag
Leeftijd:8 - 15 jaar Startijd:15:30
Docent(en):Josine Hartlief Eindtijd:16:30
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Lesgeld:€ 78,00
Duur:Korte cursus Termijnen:3x € 26
code:KO302
 
Inschrijven « Overzicht Ontmoet de docent »

Dans en toneel voor kinderen met een licht verstandelijke beperking

PODIUM UNIEK is voor kinderen en jongeren tussen de 9 en 15 jaar, die van dansen en toneelspelen houden, en een licht verstandelijke beperking hebben.

In de lessen leer je wat daar allemaal bij komt kijken. Zoals toneel en dansstukjes verzinnen, op verschillende manieren bewegen, op muziek én in stilte. Hoe je duidelijk maakt wat je bedoelt en hoe je daarbij met anderen samenwerkt. De laatste les is een korte voorstelling voor je ouders en vrienden. Je kunt meedoen als je nog nooit gedanst of toneel gespeeld hebt en ook als je dat al vaker gedaan hebt.

Podium Uniek

PODIUM UNIEK van Cultuurkust biedt kinderen tussen 9 en 15 jaar die een licht verstandelijke beperking hebben een plek om, onder begeleiding van onze professionele kunstvakdocenten, te dansen en toneel te spelen. Een plek om serieus met hun hobby bezig te zijn, waar oog is voor de ontwikkeling voor hun podiumvaardigheden, en waar zij tegelijkertijd vrienden en vriendinnen kunnen maken.

Waar zij onbelemmerd creatief bezig kunnen zijn en de verstandelijke beperking even geen rol speelt. De inhoud van de lessen wordt toegespitst op de mogelijkheden van de deelnemers en ouders kunnen een gerust gevoel hebben dat hun kinderen in deze lessen gelijkwaardig contact opdoen.

Kennismaken

We snappen heel goed dat je graag eerst even wilt kijken of PODIUM UNIEK iets voor je is en dat je de docenten en anderen deelnemers wilt ontmoeten. Zet daarom 6 februari als vrijblijvende proefles in je agenda. Laat ons wel even weten of je komt.

Wie zijn wij

Klik op naam links om al kennis te maken met de docenten van deze cursus.

Informatie

Voor wie: Kinderen/jongeren tussen de 9 en 15 jaar met een licht verstandelijk beperking, uit het passend onderwijs en afkomstig van ZMLK scholen.

Wanneer: Woensdagmiddag 15:45 – 17:00 uur

Waar: Cultuurkust, Klooster 4, Harderwijk

Lessen 2019:  6 feb, 13 feb, 20 feb, 6 mrt, 13 mrt, 20 mrt, 27 mrt, 3 apr, 10 apr, 17 apr