Cursussen

Filter...
  • Doelgroep

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Algemene Muzikale Vorming - Ermelo

Startdatum: 1 oktober 2019 Aantal lessen:30
Discipline:Muziek en Zang Dag:dinsdag
Leeftijd:6 - 8 jaar Startijd:17:00
Docent(en):Ali Maris Eindtijd:18:00
Locatie:De Dialoog Ermelo Lesgeld:€ 220,00
Duur:Jaarcursus Termijnen:8x € 28
code:MU202
 
Inschrijven « Overzicht Ontmoet de docent »

Algemene muzikale vorming 2

Zet je vervolg stappen op de muzikale ladder. Algemene Muzikale Vorming 2 is de borduurt voort op de eerste cursus. We gaan nog wat verder met de kennismakingen en maken je warm voor een definitieve instrumenten keus.

Dit gaan we doen

Je leert noten lezen, maakt kennis met orkestinstrumenten en leert samenspelen. We zingen allerlei soorten liedjes. We luisteren naar muziek van grote componisten en spelen op Orff-instrumenten (zoals triangel en xylofoon). En we bespelen blaas- en snaarinstrumenten als blokfluit en ukelele. Van Cultuurkust krijg je diverse instrumenten te leen. Je kunt dus ook thuis oefenen.

Muzikale Vorming is de eerste kennismaking met muziek en de basis voor de verder stappen in de muzikale ontwikkeling. Deze cursussen zijn speciaal voor kinderen die nog te jong zijn om een instrument te bespelen of die nog geen keuze voor een instrument gemaakt hebben. Allerlei muzikale begrippen worden op speelse manier behandeld.  Ook maken de kinderen in de les uitgebreid kennis met de verschillende muziekinstrumenten.