Cursussen

Filter...
  • Doelgroep

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Kinderorkest Gitaar - Elspeet

Startdatum: 1 april 2020 Aantal lessen:10
Discipline:Muziek en Zang Dag:woensdag
Leeftijd:7 - 13 jaar Startijd:12:30
Docent(en):Theo de Bruijn Eindtijd:13:00
Locatie:Kulturhus Elspeet Lesgeld:€ 70,00
Duur:Korte cursus Termijnen:1
code:MU322
 
Inschrijven « Overzicht Ontmoet de docent »

Kinderorkest Gitaar

Samen muziek maken met andere kinderen? Het kan met de Kinderorkesten van Cultuurkust. In 10 lessen maak je kennis met het instrument van je keuze. Er zijn Kinderorkesten voor gitaar, viool, cello, fluit, klarinet, trompet, hoorn en slagwerk.

Wat gaan we doen

De cursus bestaat uit 10 lessen en wordt gegeven door een ervaren muziekdocent. Je leert de basisbeginselen van een muziekinstrument zoals je die later in een orkest of andere muziek groep kan gebruiken.

Om een cursus door te kunnen laten gaan dienen er minimaal 4 cursisten vooraf aan de cursus in te schrijven. Wanneer er meer dan 8 cursisten zijn wordt er gekeken naar een langere lestijd of opsplitsing van de groep. U ontvangt tenminste 7 dagen voor aanvang per mail informatie hierover.

Kinderen krijgen een instrument in bruikleen van Cultuurkust. Na afloop van de cursus dient deze weer ingeleverd te worden bij de docent. 

Heeft u zoon of dochter een vriendje of vriendin die nieuwsgierig is en ook eens mee zou willen doen? U kunt haar/hem opgeven voor een proefles via het inschrijfformulier!