Cursussen

Filter...
  • Doelgroep

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Kinderorkest Houten Blaasinstrumenten - Harderwijk

Startdatum:27 maart 2020 Aantal lessen:10
Discipline:Muziek en Zang Dag:vrijdag
Leeftijd:7 - 13 jaar Startijd:15:45
Docent(en):Titus Koster Eindtijd:16:15
Locatie:St. Harmonie Harderwijk Lesgeld:€ 70,00
Duur:Korte cursus Termijnen:1
code:MU533
 
Inschrijven « Overzicht Ontmoet de docent »

Kinderorkest ´Houten Blaasinstrumenten´

Samen muziek maken met andere kinderen? Het kan via de kinderorkesten die door Cultuurkust worden georganiseerd. Voor veel verschillende instrumenten als viool, cello, fluit, klarinet, trompet, hoorn en slagwerk worden deze ‘’korte’’ kennismakingscursussen georganiseerd.

Wat gaan we doen

De cursussen bestaan uit 10 lessen en wordt gegeven door ervaren muziek docenten. Je leert de basisbeginselen van een muziekinstrument zoals je die later in een orkest of andere muziek groep kan gebruiken.

Proefles

Wil je een proefles doen? Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan.

Schrijf je via www.cultuurkust.nl/cursussen in voor de cursus naar keuze en zet in het ‘proefles’ veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief of schrijven je weer uit. Een vrijblijvende proefles is alleen gratis als je niet doorgaat met de lessen. Ga je door met de lessen dan maakt de proefles deel uit van de lessenreeks waar je voor betaald.

Doorgang

Om een cursus door te kunnen laten gaan dienen er minimaal 4 cursisten vooraf aan de cursus in te schrijven. Wanneer er meer dan 8 cursisten zijn wordt er gekeken naar een langere lestijd of opsplitsing van de  groep. Kinderen krijgen een instrument in bruikleen van Cultuurkust, na afloop van de cursus dienen deze weer ingeleverd te worden bij de docent! Tenminste 7 dagen voor aanvang van de  cursus wordt een al dan niet definitieve start per mail aan de cursisten bekend gemaakt.