Cursussen

Filter...
  • Doelgroep

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Herfstvakantie musical: Peter Pan

Startdatum:21 oktober 2019 Aantal lessen:4
Discipline:Toneel en Musical Dag:maandag
Leeftijd:5 - 10 jaar Startijd:10:00
Docent(en):Bas Grömmel, Tanja Lagerström Eindtijd:13:30
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Lesgeld:€ 90,00
Duur:Vakantie activiteit Termijnen:1
code:TH124
 
Inschrijven « Overzicht Bas Grömmel » Tanja Lagerström »

Herfstvakantie musical 'Peter Pan’

Ben jij tussen de 5 en 10 jaar en houd je van toneel, zingen en muziek maken, en wil je in de herfstvakantie meespelen in een eigen muziekvoorstelling? Dat kan!

Bij de derde ster rechtsaf, dan een stukje doorvliegen en je bent in Nooitgedachtland. Een wereld vol vliegende jongetjes, piraten, en een krokodil die tikt als een klok. We gaan van dit verhaal een fantasievolle voorstelling maken waar iedereen mag komen kijken. Zoals altijd bij Cultuurkust; we maken onze eigen versie van dit bekende verhaal, met eigen liedjes en nieuwe toneelstukjes. Help jij ons mee?

 Dit gaan we doen:

We gaan zelf toneelstukjes maken tot een grote voorstelling. Ook oefenen we een aantal liedjes en maken we onze eigen dans daarbij. Elke dag is er een smakelijke lunch en ook tussendoor is er allerlei lekkers. Aan het einde van de week voeren we de voorstelling op in onze theaterzaal. Voor jouw familie, vrienden en vriendinnen!

Deze vakantieweek is 4 dagen: van maandag 21 oktober t/m donderdag 24 oktober. Van 10:00 uur tot 13:30 uur. Je krijgt les van een muziekdocent en een toneeldocent. Op donderdag is de voorstelling om 14:00 uur