Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Summer School Musical 'Pirateneiland' - Harderwijk

Startdatum:10 juli 2017 Aantal lessen:5
Discipline:Toneel en Musical Dag:maandag
Leeftijd:8 - 12 jaar Startijd:10:00
Docent(en): Rose, Janine en Elke Eindtijd:16:30
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Lesgeld:€ 125,00
Duur:Korte cursus Termijnen:
code:TH125
 
Inschrijven « Overzicht

Summerschool Musical ‘Pirateneiland’

Houd jij van toneel, dansen en zingen en wil je in de zomervakantie meespelen in een musical? Dat kan! Na het grote succes van vorig jaar hebben we nu zelfs twee Summerschools; één in de eerste week en één in de laatste week van de zomervakantie.  Het thema in de eerste week is: Pirateneiland. Van 10 t/m 14 juli maken wij onze eigen musical.

Alle piraten, mannen en vrouwen, hens aan dek! Strijk de zeilen! Schrob het dek! We zetten koers naar de geheime eilandbaai waar we onze piratenschuilplaats bouwen. Verken het eiland, want waar is die schat begraven?

Dit gaan we doen

Samen met andere kinderen maak je een spannende en spetterende musical. Dit doe je onder begeleiding van een theaterdocent, een dansdocent en een zangdocent. Samen bedenken we jouw personage. We maken teksten op liedjes en we verzinnen een dans. Ook maken we samen het decor. Elke dag is er een smakelijke lunch en ook tussendoor is er allerlei lekkers. Aan het einde van de week voer je de musical op in onze theaterzaal. Voor jouw familie, vrienden en vriendinnen!