Cursussen

Filter...
  • Doelgroep

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

(VOL) Voorjaarsvakantie musical: De IJskoningin

Startdatum:24 februari 2020 Aantal lessen:4
Discipline:Toneel en Musical Dag:maandag
Leeftijd:5 - 10 jaar Startijd:10:00
Docent(en):Bas Grömmel Eindtijd:13:30
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Lesgeld:€ 90,00
Duur:Vakantie activiteit Termijnen:1
code:TH126
 
Inschrijven « Overzicht Ontmoet de docent »

Voorjaarsvakantie musical 'De IJskoningin'

Ben jij tussen de 6 en 10 jaar en houd je van toneel, zingen en muziek maken, en wil je in de voorjaarsvakantie meespelen in een eigen muziekvoorstelling? Dat kan!

Wie kent het verhaal niet? De nieuwe koningin van een ver land heeft een geheim. Ze kan namelijk alles omtoveren in ijs en sneeuw. Als dit ontdekt wordt vlucht ze de bergen in en bouwt voor zichzelf een prachtig ijspaleis. Maar in het hele koninkrijk heerst vanaf dat moment een eeuwig winter. Met de Disneyfilm werd dit sprookje van Hans Christian Andersen in één keer wereldberoemd.

Dit gaan we doen

We gaan zelf toneelstukjes maken tot een grote voorstelling. Ook oefenen we een aantal liedjes en maken we onze eigen dans daarbij. Elke dag is er een smakelijke lunch en ook tussendoor is er allerlei lekkers. Aan het einde van de week voeren we de voorstelling op in onze theaterzaal. Voor jouw familie, vrienden en vriendinnen!

Deze vakantieweek is 4 dagen: van maandag 24 t/m donderdag 27 februari. Van 10:00 uur tot 13:30 uur. Je krijgt les van een muziekdocent en een toneeldocent.  Op donderdag is de voorstelling om 14:00 uur