Cursussen

Filter...
  • Doelgroep

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Musical basis - Harderwijk

Startdatum:18 september 2019 Aantal lessen:28
Discipline:Toneel en Musical Dag:woensdag
Leeftijd:7 - 9 jaar Startijd:14:30
Docent(en):Elke Wiss, Rose Spearman Eindtijd:15:45
Locatie:Oude Stadhuis Lesgeld:€ 276,00
Duur:Jaarcursus Termijnen:8x € 34,50
code:TH301
 
Inschrijven « Overzicht Elke Wiss » Rose Spearman »

Musicalles voor 7-9 jaar

Houd je van musical? En zie je jezelf al stralen op het toneel? Schrijf je in voor onze Musical-basisklas! Je leert alles over toneel, zingen en dansen. 

Dit gaan we doen

Hoe verzin je een rol? Wat kan er allemaal op het toneel gebeuren? Hoe zing je op het podium als een musicalartiest? En hoe maak je een danschoreografie?

In deze cursus maak je kennis met alles wat er bij musical komt kijken. In de ene les leer je toneelspelen, in de andere les zing je allerlei liedjes en leer je meer over zang en stemvorming. En je leert om te swingen op het podium. We doen steeds weer iets nieuws. Zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bovendien ontwikkel je podiumgevoel, lef en fantasie! Aan het eind van de cursus in het voorjaar werken we in een paar lessen toe naar een voorstelling voor ouders, familie en vrienden.

Een cursusjaar is nooit hetzelfde. Leerlingen draaien daarom vaak meerdere seizoenen mee voordat zij overgaan naar de vervolgcursus . De docenten adviseren hierin.

Belangrijk: Indien er te weinig deelnemers zich opgeven voor de basisklas wordt deze samengevoegd met de vervolgklas op woensdagmiddag: 15:00-16:15 uur