Cursussen

Filter...
  • Doelgroep

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Toneel basis - Harderwijk

Startdatum:19 september 2019 Aantal lessen:28
Discipline:Toneel en Musical Dag:donderdag
Leeftijd:8 - 11 jaar Startijd:16:00
Docent(en):Bas Grömmel Eindtijd:17:15
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Lesgeld:€ 276,00
Duur:Jaarcursus Termijnen:8x € 34,50
code:TH401
 
Inschrijven « Overzicht Ontmoet de docent »

Toneelles (Basis) voor kinderen

Wil je graag het toneel op, als een echte acteur? Schrijf je dan in voor onze Toneel-Basisklas. Bij ons leer je alles wat te maken heeft met toneelspelen en theatermaken. Hoe verzin je zelf een rol? Wat kan er allemaal op het toneel gebeuren? En wat voor kostuum past daarbij?

Dit gaan we doen

Op het toneel moet je duidelijk spreken, je durven bewegen en kunnen uitbeelden wat je bedoelt. Tijdens deze cursus leer je improviseren. En je leert hoe je een toneelscène bedenkt en uitvoert. We doen steeds weer iets nieuws. Zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Aan het einde van de cursus werken we in een paar lessen toe naar een voorstelling voor ouders, familie en vrienden. Daarin kun je laten zien wat je allemaal hebt geleerd!

De cursus Toneel-Basisklas is een gevarieerde cursus waarin de ontwikkeling van de fantasie en creativiteit centraal staan. Aan bod komen vooral ook: podiumpresentatie, expressie en verhalen bedenken. Een cursusjaar is trouwens nooit hetzelfde. Leerlingen draaien daarom vaak meerdere seizoenen mee voordat zij overgaan naar de vervolgcursus.