Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Schilderen naar levend model (1x 2w) - Harderwijk

Startdatum:14 maart 2017 Aantal lessen:3
Discipline:Tekenen en Schilderen Dag:dinsdag
Leeftijd:21 - 99 jaar Startijd:19:30
Docent(en):Edith Meijering Eindtijd:22:00
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Lesgeld:€ 65,00
Duur:Korte cursus Termijnen:
code:TS205
 
Inschrijven « Overzicht

Tekenen en schilderen naar levend model

Beweging, dynamiek, ruimtelijkheid en expressie. Dat zijn de kernwoorden van deze driedaagse workshop ‘Tekenen en schilderen naar levend model’.

Dit ga je doen

Je werkt naar levend model in korte, snelle standen. Je tekent en maakt combinaties van gewassen inkt en acrylverf op papier. Het lijntje tussen denken en doen wordt heel kort, zodat je durf en lef ontwikkelt. Ook oefen je de algemene beeldaspecten, zoals lijnvoering, compositie, contrast en volume. Je leert goed kijken naar het model. Zo verbeter je je tekenvaardigheden, met nadruk op expressie, snelheid en jouw persoonlijke interpretatie van het model. Het werk mag onaf zijn. Los en vrij werken wordt aangemoedigd. Voor schilders die in beweging willen komen.

Materiaal

Voor deze cursus kun je gebruikmaken van de basismaterialen van Cultuurkust. Wel raden we je aan je eigen kwasten en kleurenpallet aan te schaffen. Aanvullende materialen die je wilt gebruiken, kun je zelf meenemen óf aanschaffen bij Cultuurkust.

Nieuwsgierig? Bekijk ter inspiratie de film van de docente. https://www.youtube.com/watch?v=ufaXjZY47f8">https://www.youtube.com/watch?v=ufaXjZY47f8

Lesdata: 14-03-2017, 28-03-2017, 11-4-2017