Cursussen

Filter...
  • Doelgroep

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Schilderen - Harderwijk

Startdatum:19 september 2019 Aantal lessen:25
Discipline:Tekenen en Schilderen Dag:donderdag
Leeftijd:21 - 99 jaar Startijd:09:15
Docent(en):Tiemen Voorhorst Eindtijd:11:45
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Lesgeld:€ 492,00
Duur:Jaarcursus Termijnen:6x € 82,00
code:TS401
 
Inschrijven « Overzicht Ontmoet de docent »

Cursus schilderen op donderdagochtend

Schilder je graag met ochtendlicht, samen met mensen met dezelfde interesse? Volg dan deze cursus. Bestemd voor mensen die al ervaring hebben, graag wat zelfstandiger willen schilderen en in gesprek willen over elkaars werk.

Dit gaan we doen

Tijdens de lessen kun je werken met diverse materialen en in verschillende schildertechnieken. Op doek of papier, met olieverf of acryl. Je voert de beeldende opdrachten naar eigen inzicht en in eigen stijl uit. De docent en de medecursisten bieden reflectie en opbouwende kritiek. De nabespreking vormt een belangrijk moment van elke les. Deze vergroot de betrokkenheid en het inzicht in elkaars werk.

Materiaalkosten

Voor deze cursus kun je tijdens de les gebruik maken van de basismaterialen van Cultuurkust.

Het is mogelijk dat er voor sommige lesopdrachten aanvullende materialen nodig zijn. Dit verschilt per cursus, maar gemiddeld komt het op een bedrag van +/- € 10,00 aan extra kosten. Deze specifieke materialen kunnen (in overleg met de docent) zelf worden meegenomen of worden aangeschaft via de docent of Cultuurkust. De docent zal dit tijdig kenbaar maken en bespreken in de cursus. Indien je materialen mee naar huis wilt nemen om thuis werk af te maken dan kunnen die ook via Cultuurkust aangeschaft worden.  

Werk van deelnemers uit deze cursus