Cursussen

Filter...
  • Doelgroep

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Vrijdagacademie + vrij atelier - Harderwijk

Startdatum:20 september 2019 Aantal lessen:25
Discipline:Tekenen en Schilderen Dag:vrijdag
Leeftijd:21 - 99 jaar Startijd:09:45
Docent(en):Aletta Bos Eindtijd:16:00
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Lesgeld:€ 543,00
Duur:Jaarcursus Termijnen:6x € 90,50
code:TS501
 
Inschrijven « Overzicht Ontmoet de docent »

Vrijdagacademie: cursus schilderen voor ervaren schilders

Elke vrijdag werken aan een zelfgekozen onderwerp. Dát is de Vrijdagacademie van Cultuurkust, bedoeld voor ervaren schilders. Het is stimulerend om in een groep elkaars werkproces te volgen en mogelijkheden te vergelijken.

Dit gaan we doen

Voor aanvang van deze cursus word je gevraagd na te denken over een onderwerp of thema. Op de eerste dag onderzoek je dit met zelf meegebrachte foto's of schetsen, een tekst of woord of ander (beeld-)materiaal. De docent is aanwezig om een goede en uitdagende start te maken en om je te inspireren. Elke maand bekijkt zij het proces en de resultaten. Met als doel om de beeldvertalingen aan te scherpen, te verdiepen en verder te ontwikkelen.

Vrij atelier

De docent zal 12 lessen van deze cursus begeleiden. Daarbij kent deze cursus 15 dagen waar je als cursist zelfstandig vrij aan de opdracht kan werken. Data worden bij de start van de cursus nader bepaald.

Materiaalkosten

Voor deze cursus kun je tijdens de les gebruik maken van de basismaterialen van Cultuurkust.

Het is mogelijk dat er voor sommige lesopdrachten aanvullende materialen nodig zijn. Dit verschilt per cursus, maar gemiddeld komt het op een bedrag van +/- € 10,00 aan extra kosten. Deze specifieke materialen kunnen (in overleg met de docent) zelf worden meegenomen of worden aangeschaft via de docent of Cultuurkust. De docent zal dit tijdig kenbaar maken en bespreken in de cursus. Indien je materialen mee naar huis wilt nemen om thuis werk af te maken dan kunnen die ook via Cultuurkust aangeschaft worden.  

Werk van deelnemers uit deze cursus