Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Duur

  • Locatie

Vrijdagacademie + vrij atelier - Harderwijk

Startdatum:15 september 2017 Aantal lessen:25
Discipline:Tekenen en Schilderen Dag:vrijdag
Leeftijd:21 - 99 jaar Startijd:09:45
Docent(en):Annet Kiesewetter Eindtijd:16:00
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Lesgeld:€ 528,00
Duur:Jaarcursus Termijnen:
code:TS501
 
Inschrijven « Overzicht

Vrijdagacademie: cursus schilderen voor ervaren schilders

Elke vrijdag werken aan een zelfgekozen onderwerp. Dát is de Vrijdagacademie van Cultuurkust, bedoeld voor ervaren schilders. Het is stimulerend om in een groep elkaars werkproces te volgen en mogelijkheden te vergelijken

Dit gaan we doen

Voor aanvang van deze cursus word je gevraagd na te denken over een onderwerp of thema. Op de eerste dag onderzoek je dit met zelf meegebrachte foto's of schetsen, een tekst of woord of ander (beeld-)materiaal. De docent is aanwezig om een goede en uitdagende start te maken en om je te inspireren. Elke maand bekijkt zij het proces en de resultaten. Met als doel om de beeldvertalingen aan te scherpen, te verdiepen en verder te ontwikkelen.

Vrij atelier

De docent zal 12 lessen van deze cursus begeleiden. Daarbij kent deze cursus 13 dagen waar je als cursist zelfstandig vrij aan de opdracht kan werken. De data van het vrij atelier  in de loop van het cursusseizoen in overleg met de cursusgroep bepaald.

Materiaal

Je kunt de materialen die je wilt gebruiken zelf meenemen. Maar je kunt ze ook met behulp van een materialenkaart aanschaffen bij Cultuurkust.