Cursussen » Informatie

Cursussen

Proefles

Wil je een proefles doen? Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen.

Schrijf je via www.cultuurkust.nl in voor de cursus naar keuze en zet in het ‘opmerking’ veld dat het om een proefles gaat. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief of schrijven je weer uit.

Inschrijven en betalen

Inschrijven kan het hele jaar door via www.cultuurkust.nl/cursussen of via het inschrijfformulier.

Wil je instromen op een reeds gestarte cursus? Neem dan altijd vooraf even contact op met de administratie om te kijken of er nog plek is.

De cursussen kunnen in de aangegeven termijnen betaald worden. Dit kan alleen bij machtiging tot automatische incasso. Het is ook mogelijk om de cursus in één keer te betalen via incasso of op rekening. In alle gevallen ontvang je eerst een factuur.

Korting

Cultuurkust biedt 10 % korting aan CJP pashouders, 65-plussers, als gezinskorting of korting op een 2e cursus. Meer informatie hierover staat in onze algemene voorwaarden.

Jeugdcultuurfonds

We werken nauw samen met het Jeugdcultuurfonds, wat inhoudt dat ook kinderen uit minder bedeelde gezinnen een cursus bij ons kunnen volgen. Wil je weten of jouw kind in aanmerking komt voor een financiële bijdrage? Lees de spelregels op www.jeugdcultuurfonds.nl of neem contact met ons op.