Cursussen » Nieuws » 19 mei eindvoorstellingen Nunspeet

Cursussen

meer nieuws...

19 mei eindvoorstellingen Nunspeet

Geplaatst op 18 april 2017 om 11:31

Op vrijdag 19 mei worden in Veluvine Nunspeet de eindvoorstellingen toneel en musical gegeven! Tickets a 5.- zijn te verkrijgen via onze Ticketshop.

Het voorstellingprogramma van 19 mei:

19:00 – ‘Hotel de Drie Biggetjes’ – Musicalgroep jeugd – 30 minuten

19:45 – ‘De koffer’ – Toneelgroep jeugd – 45 minuten

20:45 – ‘Verborgen Talent’ – Musical jongerengroep - 60 minuten

U koopt een ticket voor alle voorstellingen. Tussen de voorstellingen zit 15 minuten pauze. De kassa blijft in deze pauzes geopend. Via de ticketshop op onze website kunt u de kaarten voor de avond bestellen en afrekenen (3 voorstellingen 1 prijs).

Hotel De Drie Biggetjes  

In Hotel De Drie Biggetjes loopt het nu niet bepaald storm. Het eten is niet meer wat het ooit geweest is en de kamermeisjes hebben veel teveel vrije tijd. De manager maakt zich ernstige zorgen. Op dat moment arriveert er een artiest van groot formaat…een enorme kans voor dit kleine hotel! Maar dan gebeurt er iets vreemds, waardoor het hele hotel op stelten wordt gezet. Er lijkt zich een dief te bevinden onder het personeel…Hoe loopt dit af?

Spelers: Tyebbe, Madyke, Joelle, Leilani en Meike

Begeleiding: Ester Kieft en Lieke Kniest

De Koffer 

Over de zoektocht naar familie tussen waarheid en fantasie

Begeleiding: Hanneke Bakker van Laanen

Verborgen Talent

Na een strenge selectie worden slechts een tiental nieuwe studenten toegelaten tot de Hogeschool voor de Kunsten onder leiding van de strenge mevrouw Sherman. De blijdschap is groot, maar de concurrentie ook. Zijn de talenten echt zo zeker van zichzelf of lijkt dit maar zo? En zoeken ze zoals iedere andere jongvolwassene naar hun eigen identiteit en bestaansrecht? Wat betekent vriendschap in een wereld waar iedereen vecht om zijn eerste studiejaar te halen? Is die ander nu beter of anders dan ik? In Verborgen Talent jagen 10 jongeren hun droom na om beroemd te worden. Gaat het ze lukken?

Spelers: Sara, Susanna, Anne-Jose, Manon, Elja, Rachelle, Meike, Nesta, Ayla, Fleur en Annemijn

Begeleiding: Ester Kieft en Lieke Kniest