Cursussen » Nieuws » Probeer eens een workshop!

Cursussen

meer nieuws...

Probeer eens een workshop!

Geplaatst op 16 oktober 2017 om 10:25

‘Mensen kunnen meer dan ze denken!’ is het motto van Bas Grömmel, onze coördinator cursussen. 'Vaak durven ze in eerste instantie niet mee te doen aan een cursus of denken ze dat je al talent moet hebben voordat je begint, maar dat is helemaal niet nodig. Wij zijn er juist voor mensen die eens iets creatiefs willen doen en uit willen proberen of fotografie, musical of schilderen iets voor hen is. Onze workshop-dagen zijn daar uitermate geschikt voor! In een ochtend of middag kan je ontdekken of een bepaalde kunstdiscipline je ligt of niet’.

Zaterdag 4 november hebben we weer zo’n workshop-dag bij Cultuurkust. Met dit keer Glasfusing, Keramiek Decoreren, Portretfotografie, Musical Fame en Schilderen/tekenen Naaktmodel op het programma. Het is altijd weer bijzonder om te zien hoe de deelnemers in een korte tijd tot een resultaat komen. Van een decoratief object van glas, een beschilderd keramisch voorwerp tot een mooi fotoportret. En het is nog gezellig ook!’.

‘Onze mini-musical workshops doen het ook altijd goed. In één dag wordt met veel lol gewerkt aan verschillende nummers uit een bekende musical. Dit keer is dat Fame! Zang, spel, choreografie; alles komt aan bod. En als je denkt dat je daar moeite mee hebt dan ben je juist welkom! Binnen no time sta je te stralen in je eigen mini-musical die je opvoert voor vrienden, familie en bekenden’.

‘Nieuw is het workshopweekend Naaktmodel schilderen/tekenen. In twee dagen verdiep je je in de menselijke anatomie en leer je meer over het tekenen en schilderen van naakt. Op beide workshopdagen krijg je les van een andere docent, elk met een eigen achtergrond, visie en technieken in het model schilderen’.

‘Kortom; onze workshops zijn ideaal voor iedereen die zin heeft om een leuke ochtend of middag creatief bezig te zijn en eens uit wil proberen of een bepaalde kunstdiscipline iets voor hem of haar is! ’.  

Opgeven kan tot 25 oktober. Voor meer informatie en inschrijven: www.cultuurkust.nl/cursussen