Cursussen » Nieuws » Fotografie in het voorjaar

Cursussen

meer nieuws...

Fotografie in het voorjaar

Geplaatst op 18 januari 2019 om 11:33

Heb je interesse in het fotograferen van natuur, architectuur, een evenement of wil je meer weten over reportagefotografie?

In het voorjaar geeft onze fotografiedocent Cornelia Nauta verschillende lessen waarin ze je de kneepjes van het vak bij kan brengen.

Vanaf woensdag 13 maart geeft Cornelia de cursus ReportagefotografieIn 8 lessen, die om de week gegeven worden, vertelt Cornelia meer over het fotograferen van een evenement, een gebeurtenis of het werken met een thema.

Zou je liever meer willen weten over het fotograferen van gebouwen? Op zaterdag 30 maart ga je in onze Workshop Architectuurfotografie een dag in Harderwijk op pad en leer je meer over vormen, lijnen, belichting en verhoudingen.

Wie liever de natuur fotografeert kan vanaf maandag 6 mei meedoen aan Natuurfotografie. Hier komen de meer verfijnde technieken aan bod zoals macrofotografie, het gebruik van contrasten in landschapsfotografie, beweging vastleggen middels sluitertijd en witbalans om kleur te corrigeren.

Wil je eerst meer weten over de basisprincipes van het fotograferen met de digitale camera? Dan is onze Basiscursus die op vrijdag 8 februari start misschien iets voor jou!

Meer informatie over alle fotografiecursussen, exacte data en tijden, vind je in het overzicht van ons Fotografieaanbod