Muziekportal

Muziekportal

 • Individuele lessen - Iedereen die interesse heeft in individuele muzieklessen kan onze online Muziekportal raadplegen.

  In onze database staan gekwalificeerde muziekaanbieders met een eigen zelfstandige muziekpraktijk in de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Putten.

  In de portal kunt u zoeken op instrument, genre en locatie. Daarnaast kunt u meer informatie vinden over de lessen, de docenten en de tarieven.

  De docenten geven lessen o.a. in zang, gitaar, piano, dwarsfluit, viool, saxofoon en klarinet, harp, cello, hobo.

  Zoekt u lessen in een ander instrument; geef het ons door. Wij zoeken een gekwalificeerde docent voor u!

Muziekverenigingen

 • Les bij een muziekvereniging - Lijkt het je leuk om in een Harmonie- of Fanfareorkest te spelen? In samenwerking met verschillende
  muziekverenigingen biedt Cultuurkust mogelijkheden om tegen gereduceerd tarief muzieklessen te volgen met als doel het samenspel in een orkest of ensemble. Ook organiseert Cultuurkust theorie- en
  praktijkexamens op niveau A t/m D. Klik op muziekverenigingen voor een overzicht van de vele mogelijke blaas- en slagwerkinstrumenten en de aangesloten muziekverenigingen.

Muziekcursussen

 • Groepslessen - Cultuurkust biedt met ingang van het seizoen 2014-2015 muziekonderwijs in de regio Harderwijk, Ermelo, Putten en Nunspeet. Wij bieden muzikale vorming in het (primair) onderwijs en diverse muziekcursussen als vrijetijdsbesteding. Van Muziek op schoot voor de allerkleinsten tot het zingen van Portugese Fado voor volwassenen. Zie voor een overzicht van onze cursussen ons aanbod.

 • Stijkersbende - Ben je tussen de 9 en 12 jaar en wil je graag een strijkinstrument bespelen in een groep? Of ben je heel enthousiast geworden van het leerorkest bij jou op school? Dan is de Strijkersbende echt iets voor jou! je kunt kiezen voor vioolles of celloles. In de Strijkersbende leer je op speelse manier een instrument te bespelen in een echt orkest. De Strijkersbende is een moderne, motiverende en effectieve manier van muziekonderwijs

 • Blazersbende - Ben je tussen de 9 en 12 jaar en wil je graag een blaasinstrument bespelen in een groep? Of ben je heel enthousiast geworden over het leerorkest bij jou op school? Dan is de Blazersbende echt iets voor jou! Je kunt kiezen uit dwarsfluit, trompet, trombone en hoorn. Je leert gelijk hoe het is om in een orkest te spelen. De Blazersbende is een moderne, motiverende en effectieve manier van muziekonderwijs.

Facebook