Verhuur

Theaterzaal

Cultuurkust beschikt over een intieme theaterzaal die ruimte biedt aan zestig toeschouwers. De vlakke vloer, met afmetingen van acht bij acht meter, kan worden gebruikt voor voorstellingen, concerten en presentaties. Technisch is de zaal goed geoutilleerd. We beschikken over professioneel licht- en geluidsapparatuur. De publiekstribune kan ingeschoven worden waardoor er ruimte ontstaat voor feesten.

Bar

Onze gezellige barruimte wordt gebruikt voor borrels, recepties en feestjes. We nemen de organisatie daarvan uit handen en onze barmedewerkers zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes!

Kelder

Onze oude gewelfkelder wordt gedurende het cursusjaar gebruikt voor exposities. Daarnaast wordt deze sfeervolle ruimte gebruikt voor onder andere groepsbijeenkomsten, lezingen, feesten en lunches. De kelder biedt ruimte aan zo’n 40 personen voor lunches en 80-100 personen voor feesten.

Vergaderruimte

Wie wil vergaderen bij Cultuurkust heeft de keuze uit meerdere ruimtes; van onze gezellige pauzeruimte tot de grotere vergaderruimte op de eerste verdieping. Faciliteiten zoals een flip-over zijn aanwezig en vanzelfsprekend zorgen wij voor koffie, thee en een lunch. Mocht u informeel na willen praten dan kan dat onder het genot van een drankje in onze bar.

Lesruimte

Bent u docent(e) theater, dans, schilderen, fotografie of beeldhouwen en zoekt u een ruimte om les te geven? Cultuurkust zet haar deuren graag voor u open. U kunt onze lesruimtes per dag(deel) huren.

Ruimte voor feestjes

Cultuurkust houdt van feestjes; of dat nu kinderfeestjes, verjaardagen, vrijgezellenfeesten of jubilea zijn. U bent bij ons altijd welkom! Organiseer een workshop Model tekenen/schilderen of Sieraden maken voor de vrijgezellendag van een vriendin. Of vier de verjaardag van uw zoon/dochter bij ons met een workshop tekenen/schilderen voor kinderen . Veel is mogelijk.