Zin in kunst!

Zin in kunst!

Cultuurkust organiseert 2 keer per jaar Zin in kunst!

Speciaal voor mensen uit de maatschappelijke zorg stellen we een gevarieerd aanbod aan workshops samen, zoals Zang, Gitaar, Samba, Fotografie, en Illustratief tekenen.

De dag in het kort:

  • 10.45 - 12.00 uur 1e ronde Workshops, met keuze uit: Zang, Theater, Illustratief Tekenen, Schrijven, Gitaar, Houtbewerking

  • 12.00 uur Lunch

  • 13.15 - 14.30 uur 2e ronde Workshops, met keuze uit: Samba, Moderne dans, Schilderen in het atelier, Fotografie, Gitaar, Speksteen

Na Zin in Kunst nog meer lessen volgen?

Het is nu ook mogelijk om aansluitend aan Zin in Kunst vervolglessen te volgen. Vraag naar de Menukaart en laat weten waar je zin in hebt!

Menukaart

 Vervolgcursussen......hoe nu verder?

Heb je de smaak te pakken gekregen tijdens Zin in kunst? Dan is het mogelijk om vervolgcursussen te volgen.

Je kan bijvoorbeeld kiezen uit:

Theater (gegeven door Doris)

Zang (gegeven door Rose)

Gitaar (gegeven door Tino)

Deze lessen worden gegeven in Harderwijk bij Cultuurkust.

Heb je interesse? Laat het ons weten via amateurkunst@cultuurkust.nl

Maar ook als je zin hebt in een andere cursus, zoals Aquarelleren, Schilderen, Illustratief tekenen, Tapdans, Moderne dans, Creatief Schrijven, Houtbewerking, Acteren of Fotografie dan horen we het graag!

Zin in kunst!

Met het project Zin in kunst zet Cultuurkust in samenwerking met de maatschappelijke zorginstellingen uit de regio Noordwest Veluwe haar deuren open voor talent.

Tijdens de Zin in kunst - dagen kunnen cliënten en begeleiders uit de maatschappelijke zorg in het gebouw van Cultuurkust de hele dag meedoen aan inspirerende workshops en zo hun creatieve talenten ontdekken en ontwikkelen.

De workshops variëren van musicaltheater, boetseren, schrijven, gitaar, blazersklas en djembé tot fotografie, dans en houtbewerking en zowel vakdocenten van Cultuurkust als docenten uit de zorginstellingen verzorgen de lessen.

Deel je nieuws

Zoekt uw koor een dirigent of uw theatergezelschap spelers? Treedt u binnenkort op met uw toneelvereniging?

Laat het ons weten!

Wij doen een oproep voor u