Actueel » Nieuws » Theater in de Kroeg - wie treedt waar op?

Actueel

meer nieuws...

Theater in de Kroeg - wie treedt waar op?

Geplaatst op 30 januari 2020 om 11:30

Ben je benieuwd welke kleinkunstenaars, cabaretiers, stand up- comedians en theatermakers aanstaande zondag in de kroegen rondom de Markt optreden? In onderstaand schema kan je precies zien waar en wanneer je getrakteerd wordt op vlijmscherpe taalgrappen, absurde scènes, muzikaal cabaret of een intieme theatersolo. En vergeet vooral niet te reserveren voor het Theater in de Kroeg diner na afloop.

Tot zondag!

De Boterlap - Firma Frictie

Actrices Stella en Luus helpen je in een rap tempo van al je problemen af. Onhandige emoties, beginnende depressie of onbereikbare verlangens? Gewoon je bullet journal pakken en de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Holy Moly - Dahiana Candelo Santander

Dahiana Candelo vertelt over haar reis naar Zuid Amerika die zij op aandringen van haar vader maakt. Hij vindt haar te westers en hoopt dat de hereniging met haar geboortegrond de Frida Kahlo in haar doet aanwakkeren.

De Graaf van Gerle - Jeff Aendenboom

Jeff Aendenboom speelt een voormalig predikant op zoek naar verlichting. Hij wil grip op zijn leven krijgen maar komt terecht in een dronkenmansdans vol verwarrende observaties en speciaalbier.

Huiskamer Het Oude Stadhuis - Pieter Jouke

De eigenzinnige cabaretier Pieter Jouke laat je met zijn taalkronkel en briljante woordgrappen luisteren, nadenken, maar vooral veel lachen!

Baron - Luuk Ransijn

De scherpe teksten en pakkende liedjes van de 19-jarige Luuk Ransijn brengen op een luchtige manier een rauwe kant van de werkelijkheid onder woorden.

Luigi's - Roel C. Verburg

De flierefluitende rockster Roel C. Verburg is bewapend met een microfoon, gitaar en onvoorspelbare liedjes. Hij komt onverwachts uit de hoek als slechtste rapper van de straat, bezingt hoe het is om zijn eigen opa te zijn en tokkelt vol passie droogkomische verhalen.

Wandel van kroeg naar kroeg en maak de leukste optredens mee!