Actueel » Nieuws » Muzieklessen voor kinderen

Actueel

meer nieuws...

Muzieklessen voor kinderen

Geplaatst op 2 maart 2020 om 13:40

Van baby tot puber; kinderen houden van muziek!

Zelf muziek maken is leuk en geeft plezier. Bij de allerkleinsten draagt het bij aan de ontwikkeling van taal en motoriek, voor iets oudere kinderen bieden muzieklessen groei in zelfvertrouwen, helpen op sociaal vlak of dienen als uitlaatklep.

Cultuurkust gelooft in de meerwaarde van muziek voor ieder kind en organiseert daarom muzieklessen in Nunspeet, Elspeet, Ermelo en Harderwijk. Binnenkort start een nieuwe reeks cursussen.

Ouders, opa’s en oma’s die samen met hun (klein) kind muziek willen maken kunnen meedoen aan Dreumes Muziek (1-2 jaar) of Peuter Muziek (3-4 jaar). Aan de hand van muzikale spelletjes, samen dansen, zingen en luisteren gaan de allerkleinsten op ontdekkingstocht en ontwikkelen spelenderwijs hun muzikale vaardigheden. Van opruimlied tot loopliedje!

Voor kinderen van 7 tot 13 jaar die graag een instrument willen leren spelen zijn er de Kinderorkesten. Of je nu Gitaar, Dwarsfluit, Saxofoon of Klarinet willen spelen; in 10 lessen leer je de basisbeginselen zodat je die later in een orkest of andere muziekgroep kan gebruiken. Cultuurkust geeft een instrument in bruikleen; je hoeft dus zelf geen instrument te hebben!

Nieuwsgierig naar lessen bij jou in de buurt?

Bekijk ons Muziekaanbod