Actueel » Nieuws » Hanzeconcert verplaatst!

Actueel

meer nieuws...

Hanzeconcert verplaatst!

Geplaatst op 26 oktober 2020 om 10:07

Omdat onze Huiskamer in Het Oude Stadhuis voorlopig i.v.m. de aangescherpte maatregelen gesloten is, kan het Hanzeconcert van 1 november helaas niet doorgaan.  

We verplaatsen het concert naar zondag 3 januari 2021 en hopen samen met u, en onder betere omstandigheden, het nieuwe jaar in te luiden.

Hanzeconcert 3 januar 2021

Op deze Hanzezondag staat jong talent centraal!

Mariëtte Koens (klarinet) en Lisa Angelia Tanto (piano), beide student aan het conservatorium van Utrecht, spelen werken van Chopin, Baermann, Mozart en Reade.

Mariëtte Koens, in 2000 geboren in Maarn, speelt sinds negenjarige leeftijd klarinet. Begin september 2018 begon Mariëtte aan de Vooropleiding Klarinet in Amsterdam en sinds september 2019 studeert zij bij Harrie Troquet aan het Utrechts conservatorium. In 2015 werd Mariëtte concertmeester in een projectorkest, later bij Harmonie Manderen, waar zij ook mocht soleren. Sinds 2017 is zij verbonden aan het Nationaal Jeugd Harmonie Orkest en het Amersfoorts Jeugd Orkest; waar zij tot drie keer toe een soloconcert voor orkest mocht spelen. Sinds 2019 is Mariëtte vast lid bij Jeugdorkest Nederland. 

De 20-jarige Lisa Angelia Tanto is afkomstig uit Indonesië en studeert aan het Conservatorium van HKU Utrecht bij Klára Würtz. Ze heeft zowel in Indonesië als in Nederland masterclasses gevolgd en met professionele pianisten gespeeld, waaronder Wolfgang Schmitt-Leonardi, Alexander Ullman, Pascal Rogé, Nazareno Feruggio, en Hans Eijsackers. Ze heeft opgetreden in het mini Liszt Festival van HKU Utrecht en heeft verscheidene prijzen gewonnen in piano competities in Indonesië en China.

Programma zondag 3 januari

11.30 - 12.00 uur: inloop
12.00 - 13.00 uur: concert
13.00 - 14.00 uur: lunch
 

Tickets; € 20, - (inclusief lunch en een kop koffie of thee)

Kaarten zijn te verkrijgen via de Ticketshop van Cultuurkust