Actueel » Nieuws » Minecraft XL Bouwwedstrijd

Actueel

meer nieuws...

Minecraft XL Bouwwedstrijd

Geplaatst op 29 september 2021 om 16:03

Op zaterdag 13 november kunnen Minecraft-fans hun hart weer ophalen tijdens de Minecraft XL Bouwwedstrijd georganiseerd door de Bibliotheek Noordwest Veluwe, Cultuurkust en Sterk Techniekonderwijs Noordwest Veluwe. Jongens en meiden tussen de zeven en vijftien jaar worden ook dit jaar weer uitgedaagd om in teams de meest originele creaties te maken. De inschrijving is gestart!

In navolging van de successen van de Minecraft Evenementen in 2018 en 2019 is het nu tijd voor de derde bouwwedstrijd op de Noordwest Veluwe. In teams van maximaal vijf jongeren gaan deelnemers de uitdaging aan om op een beveiligde server een bouwopdracht uit te voeren op hun eigen lege weiland. De bouwopdracht blijft geheim tot het laatste moment, voorbereiden is dus niet mogelijk. Alle deelnemers krijgen een leenlaptop met het spel, je hoeft dus niets van huis mee te nemen. Ieder lid van het winnende team van beide rondes ontvangt de Minecraft bokaal 2021!

Minecraft

Minecraft is een creatief spel waarbij je kunt bouwen met blokken. Er zijn blokken van steen, ijzer, glas, hout enzovoort. Je kan het zo gek niet bedenken of de jongeren bouwen er mee.

Meedoen?

Je kan meedoen als je tussen de 7 en 15 jaar bent. Vooraf krijgen deelnemers de mogelijkheid om met maximaal vijf vrienden een eigen team samen te stellen. Individuele deelnemers worden ter plekke ingedeeld in teams en gaan, samen met hun nieuwe game-vrienden, de strijd aan tegen de andere spelers! In totaal kunnen 120 kinderen deelnemen: 60 in de ochtendgroep van 10.00 tot 12.30 uur en 60 in de middaggroep van 13.30 tot 16.00 uur.

Organisatie en contact

  • Datum: zaterdag 13 november 2021
  • Plaats: Techlab Harderwijk, Sypel 2, 3842 AE Harderwijk
  • Tijd: ochtend 10.00 tot 12:30 en middag 13:30 tot 16.00 uur
  • Prijs: € 10,-
  • Aanmelden: bit.ly/minecraft-xl

Dit evenement wordt georganiseerd door Sterk Techniek Onderwijs Noordwest Veluwe, Cultuurkust en de Bibliotheek Noordwest Veluwe.
Vragen over dit evenement? Stuur een mail naar Inge.Snijder@bibliotheeknwveluwe.nl