Actueel » Nieuws » Lintje voor Marjolein Daemen: ‘Ze verdient het’

Actueel

meer nieuws...

Lintje voor Marjolein Daemen: ‘Ze verdient het’

Geplaatst op 18 mei 2022 om 10:12

Marjolein Daemen is gisteren gehuldigd door burgemeester Harm-Jan van Schaik: ze is 51 jaar vrijwilligster bij Cultuurkust, vroeger ‘t Klooster.

De uitreiking vond plaats gisteren tijdens de jubileumbijeenkomst van Cultuurkust. De middag begon met een voorstelling van theater In De Wijk, waarnaar burgermeester van Schaik het woord nam. Hij huldigde Daemen om haar betrokkenheid en inzetbaarheid bij Cultuurkust. De huldiging was een verrassing voor Daemen.

Van Schaik roemde Daemen om haar gastvrijheid: “Naast de tentoonstelling van kunstwerken in publieke ruimtes zorg je er ook voor dat alles eromheen uitstekend geregeld is. Passende muziek, bloemen op tafel en verse koffie. Alles is in de puntjes verzorgd”.

Directeur-bestuurder Anne Visser: “Marjolein Daemen is ontzettend waardevol voor Cultuurkust. Deze organisatie wordt gedragen door mensen zoals Marjolein, ze verdient het”.

De hele week van 16 t/m 21 mei staat in het teken van het 50-jarig jubileum van Cultuurkust. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Meer informatie: klik hier

Foto: Cornelia Nauta