Actueel » Nieuws » Een UNIEK evenement: Het Twinkelfeest

Actueel

meer nieuws...

Een UNIEK evenement: Het Twinkelfeest

Geplaatst op 31 augustus 2022 om 9:36

Cultureel festival voor mensen met een (licht)verstandelijke beperking en hun gezin

Zaterdag 10 september 2022
van 10:00 tot 12:00 uur
locatie: Ontmoetingstuin de Rietmeen, Harderwijk

MELD JE AAN

Op zaterdag 10 september barst het feest om 10 uur weer los bij ontmoetingstuin de Rietmeen in Harderwijk. Cultuurkust organiseert daar mede namens Stichting Twinkel; het Twinkelfeest. Een feest vol leuke activiteiten, muziekoptredens en gezelligheid. Het festival is voor kinderen, jongeren en volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en hun gezin.

 

Tussen 10:00 en 12:00 uur slaan Cultuurkust en Stichting Twinkel de handen in één voor gezinnen waarin iemand een (licht) verstandelijke beperking heeft. Het kleinschalige evenement is ingericht voor jong en oud, zodat iedereen kan mee beleven en genieten van elkaar.

 

UNIEK

Cultuurkust is aanwezig met docenten uit hun cursussen “UNIEK”, dit zijn cursussen in Beeldende kunst, maar ook podium kunst voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand. Deelnemers kunnen dansen, muziek maken, theater en creëren in de vrije expressie onder begeleiding van de vaste docenten.

* Klik hier voor UNIEK(e) cursussen

SPEKTACULAIR

Het Twinkelfeest wordt dit jaar afgesloten met een optreden van de ‘Fijn dat je erbij’-Band. Zijn spelen herkenbaar repertoire en zullen een feestje bouwen met alle aanwezigen. Ook is er naast muziek en de activiteiten een leuke voorstelling.

 

Kortom, een UNIEK feest voor Harderwijk en omgeving.

Ga naar de site van Stichting Twinkel