Actueel » Nieuws » Sinterklaasvoorstelling dit jaar in Catharinakapel

Actueel

meer nieuws...

Sinterklaasvoorstelling dit jaar in Catharinakapel

Geplaatst op 7 november 2022 om 10:49

Traditioneel organiseert Cultuurkust het Pietenhuis in ’t Klooster rondom Sinterklaas. Dit jaar wordt dit anders ingevuld. Stichting Podia Harderwijk organiseert de familievoorstelling Superpiet of toch niet? op 3 december in de Catharinakapel.

In de afgelopen jaren is het Pietenhuisproject uitgegroeid tot een groot evenement. ’t Klooster werd ieder jaar omgetoverd tot een Speculaasstad vol activiteiten voor de inwoners van Harderwijk en omstreken. Dit jaar is ervoor gekozen om dit niet te doen. De locatie van Cultuurkust op Klooster 4 is al enkele jaren niet meer geschikt voor een grootschalige verbouwing in de Sinterklaasperiode.

Dit jaar organiseert Stichting Podia Harderwijk de voorstelling Superpiet of toch niet? van Sjors & Ruud Theatermakers. Vanaf 19 november kunnen de kinderen genieten van het verhaal van Piet die Sinterklaas verlaat om superheld te worden. Of is dit toch geen goed plan? Ontdek het bij deze interactieve en humoristische familievoorstelling. De voorstelling was ieder jaar een bijzonder leuk onderdeel van het aanbod en Stichting Podia Harderwijk heeft om die reden besloten, deze traditie onder de vlag van Jeugdtheater in leven te houden.

Voor de komende jaren wordt er nog gekeken na de invulling van een programma rondom Sinterklaas. Voor meer informatie en kaarten kijk op tpietenhuis.nl.