Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Algemene Muzikale Vorming 6-9 jr

Startdatum: 5 oktober 2020 Eindddatum:28 juni 2021
Leeftijd:Kinderen Discipline:Muziek
Aantal lessen:30 Duur:1 uur
Locatie:Oude Stadhuis Docent: Ali Maris
Lesgeld:€ 226,00 Termijnen: 5x € 45,20
Code:1202-1.1
Gegeven op: maandag 17:00 - 18:00
 
Inschrijven « Overzicht

Algemene muzikale vorming  

Zet je vervolg stappen op de muzikale ladder. Algemene Muzikale Vorming  borduurt voort op Muziek voor het jonge Kind, maar ook zonder de voorgaande cursus kan ieder kind instromen.. We gaan nog wat verder met de kennismakingen en maken je warm voor een definitieve instrumenten keus. 

Dit gaan we doen 

Je leert noten lezen, maakt kennis met instrumenten en leert samenspelen. We zingen allerlei soorten liedjes. We luisteren naar muziek van grote componisten en spelen op Orff-instrumenten (zoals triangel en xylofoon). En we bespelen blaas- en snaarinstrumenten als blokfluit en ukelele. Van Cultuurkust krijg je diverse instrumenten te leen. Je kunt dus ook thuis oefenen. 

Muzikale Vorming is dé kennismaking met muziek en de basis voor de verdere stappen in de muzikale ontwikkeling. Deze cursussen zijn speciaal voor kinderen die nog te jong zijn om een instrument te bespelen of die nog geen keuze voor een instrument gemaakt hebben. Allerlei muzikale begrippen worden op speelse manier behandeld.  Ook maken de kinderen in de les uitgebreid kennis met de verschillende muziekinstrumenten. 

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.