Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Peuter muziek 2,5-4 jr

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:8 Duur: 45 minuten
Lesgeld:€ 55,00 Termijnen: 1
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
14 september 2022 Cultuurkust Harderwijk woensdag 09:35 - 10:20Inschrijven...
Docent: Roselinde Visscher - Gunnink
21 november 2022 De Dialoog maandag 09:45 - 10:30Inschrijven...
Docent: Roselinde Visscher - Gunnink
22 november 2022 Veluvine Nunspeet dinsdag 09:45 - 10:30Inschrijven...
Docent: Roselinde Visscher - Gunnink
23 november 2022 Cultuurkust Harderwijk woensdag 09:45 - 10:30Inschrijven...
Docent: Roselinde Visscher - Gunnink
 

Muziek is belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Hun muzikale ontwikkeling begint al met de liedjes die mama of papa zingt. In deze cursus maakt je peuter spelenderwijs kennis met muziek. 

Dit gaan we doen

Zingen, klappen en bewegen op muziek: kinderen vinden het heerlijk. Tijdens deze cursus ga je samen met je kind of kleinkind – én met andere ouders en kinderen – op ontdekkingstocht. Dat is leuk én leerzaam. Het plezier dat jullie samen hebben, versterkt de onderlinge band. Muziek is ook goed voor de taalontwikkeling. En het bewegen op muziek draagt bij aan verbetering van de motoriek. 

"Ik vind het enthousiasme geweldig, maar ook om de verlegen kindjes los te krijgen. De blije gezichtjes, de kinderstemmetjes, alles is mooi. Samen muziek maken is heerlijk!" Docent Roselinde Visscher

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.