Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Muziek met het jonge kind 4-6 jr

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:15 Duur: 1 uur
Lesgeld:€ 140,00 Termijnen: 2x € 70,00
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
21 september 2022 Het Huis van Ermelo woensdag 16:00 - 17:00Inschrijven...
Docent: Renee Vunderink
22 februari 2023 Cultuurkust Harderwijk woensdag 13:30 - 14:30Inschrijven...
Docent: Renee Vunderink
22 februari 2023 Het Huis van Ermelo woensdag 16:00 - 17:00Inschrijven...
Docent: Renee Vunderink
 

Zet je eerste stappen op de muzikale ladder. Deze pre-Algmene Muzikale Vorming (AMV) cursus vult het gat op dat tussen de peutermuziek lessen en de reguliere AMV lessen valt. Muziek voor het jonge Kind is de eerste kennismaking met muziek en de basis voor de verdere stappen in de muzikale ontwikkeling.

Dit gaan we doen

Je leert noten lezen, maakt kennis met muziekinstrumenten en leert samenspelen. We zingen allerlei soorten liedjes. We luisteren naar muziek van grote componisten en spelen op verschillende instrumenten, zoals blaas- en snaarinstrumenten: blokfluit en ukelele. Van Cultuurkust krijg je diverse instrumenten te leen. Je kunt dus ook thuis oefenen.

Deze cursussen zijn speciaal voor kinderen die nog te jong zijn om een instrument te bespelen of die nog geen keuze voor een instrument gemaakt hebben. Allerlei muzikale begrippen worden op speelse manier behandeld. Ook maken de kinderen in de les uitgebreid kennis met de verschillende muziekinstrumenten.

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.