Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Algemene muzikale vorming 8-12 jr Hierden

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:10 Duur: 45 minuten
Lesgeld:€ 65,00 Termijnen: 1
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
9 januari 2023 Muziekhuis op vaste grond Hierden maandag 16:30 - 17:15Inschrijven...
Docent: Sjoerd de Vries
 

Muzikale Vorming is dé kennismaking met muziek en de basis voor de verdere stappen in de muzikale ontwikkeling. Deze cursussen zijn speciaal voor kinderen die nog te jong zijn om een instrument te bespelen of die nog geen keuze voor een instrument gemaakt hebben. Allerlei muzikale begrippen worden op speelse manier behandeld. Ook maken de kinderen in de les uitgebreid kennis met de verschillende muziekinstrumenten. 

Dit gaan we doen 

Je leert noten lezen, maakt kennis met instrumenten en leert samenspelen. We zingen allerlei soorten liedjes. We luisteren naar muziek van grote componisten en spelen op Orff-instrumenten (zoals triangel en xylofoon). We bespelen blaas- en snaarinstrumenten als blokfluit en ukelele. Van ons krijg je diverse instrumenten te leen. Je kunt dus ook thuis oefenen. 

Algemene Muzikale Vorming borduurt voort op Muziek voor het jonge Kind, maar ook zonder de voorgaande cursus kan ieder kind instromen. Zet je vervolgstappen op de muzikale ladder.

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.