Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Muziek op schoot peuter 2,5-4 jr Nunspeet

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:8 Duur: 45 minuten
Lesgeld:€ 47,50 Termijnen: 1
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
8 februari 2023 Veluvine Nunspeet woensdag 09:45 - 10:30Inschrijven...
Docent: Alice Klomp-van de Werfhorst
19 april 2023 Veluvine Nunspeet woensdag 09:45 - 10:30Inschrijven...
Docent: Alice Klomp-van de Werfhorst
 

Muziek is belangrijk voor de algemene ontwikkeling van jonge kinderen. Ze kunnen enorm genieten van geluidjes, liedjes, muziek en instrumenten. In deze cursus werken we spelenderwijs aan gevoel voor muziek. 

Dit gaan we doen 

In deze cursus kunnen ouders, verzorgers of opa’s/oma’s samen met hun kind (of kleinkind!) dansen, luisteren, zingen en muzikale spelletjes doen. Zingen, klappen en bewegen op muziek: kinderen vinden het heerlijk. Het plezier dat jullie samen hebben, versterkt de onderlinge band. Muziek is ook goed voor de taalontwikkeling. En het bewegen op muziek draagt bij aan verbetering van de motoriek. En wat je in de lessen leert, kun je natuurlijk ook thuis doen! Van het opruimlied tot het loopliedje wat jullie samen geleerd hebben. 

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.