Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Kinderorkest Houten Blaasinstrumenten 8-12 jr

Startdatum:25 maart 2021 Eindddatum:10 juni 2021
Leeftijd:Kinderen Discipline:Muziek
Aantal lessen:10 Duur:30 minuten
Locatie:De Dialoog Ermelo Docent: Titus Koster
Lesgeld:€ 72,00 Termijnen: 1
Code:1213-4.3
Gegeven op: donderdag 16:00 - 16:30
 
Inschrijven « Overzicht

Kinderorkest Houten Blaasinstrumenten

Samen muziek maken met andere kinderen? Het kan via de kinderorkesten die door Cultuurkust worden georganiseerd. Voor veel verschillende instrumenten als viool, cello, fluit, klarinet, trompet, hoorn en slagwerk worden deze ‘’korte’’ kennismakingscursussen georganiseerd. 

Wat gaan we doen 

De cursussen bestaan uit 10 lessen en wordt gegeven door ervaren muziek docenten. De eerste les is altijd open voor vriendjes en vriendinnetjes die zich nog niet hebben opgegeven maar toch een beetje nieuwsgierig zijn. Je leert de basisbeginselen van een muziekinstrument zoals je die later in een orkest of andere muziek groep kan gebruiken. 

Om een cursus door te kunnen laten gaan dienen er minimaal 4 cursisten vooraf aan de cursus in te schrijven. Wanneer er meer dan 8 cursisten zijn wordt er gekeken naar een langere lestijd of opsplitsing van de  groep. Kinderen krijgen een instrument in bruikleen van Cultuurkust, na afloop van de cursus dienen deze weer ingeleverd te worden bij de docent! Tenminste 7 dagen voor aanvang van de  cursus wordt een al dan niet definitieve start per mail aan de cursisten bekend gemaakt.