Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Gitaar (akkoorden, begeleiden) 21+

Startdatum:21 mei 2021 Eindddatum:16 juli 2021
Leeftijd:Volwassenen Discipline:Muziek
Aantal lessen:9 Duur:1 uur
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Docent: Pieter Mondria
Lesgeld:€ 87,00 Termijnen: 1
Code:1220-5.3
Gegeven op: vrijdag 18:00 - 19:00
 
Inschrijven « Overzicht

Gitaar 21+

Altijd al de gitarist in jezelf willen ontdekken maar nog nooit echt tijd gehad dit gestalte te geven? Dit is je kans. Bekende liedjes begeleiden en jezelf presenteren tijdens het kampvuur van de familie bbq, het zijn maar twee mogelijkheden die je jezelf kan bieden na deze cursus.

Wat gaan we doen

De cursussen bestaan uit 10 lessen en wordt gegeven door een ervaren muziek docent. Je leert de basisbeginselen van de gitaar zoals je die later in een andere setting kan spelen.

Corona maatregelen

We willen graag dat je je veilig voelt in de lessen die je bij ons afneemt. En dat je onbezorgd kunt genieten van je vrijetijdsbesteding. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

  • 1,5 meter regel; in al onze lesruimtes houden we ons aan een maximum aantal mensen.. Zo kunnen we de 1,5 meter regel naleven. Indien de groep cursisten groter is dan wordt de cursus in meerdere lokalen gegeven.
  • Ventilatie: we zorgen voor goede ventilatie in de lesruimtes.
  • Desinfecterende middelen: in ons gebouw zijn voldoende desinfecterende middelen beschikbaar.
  • Triage: we vragen cursisten, docenten en medewerkers thuis te blijven indien zij klachten hebben.
  • De pauzeruimte in ons gebouw aan het Klooster is voorlopig gesloten. Voor de deelnemers wordt in de lesruimte gratis koffie, thee en water klaargezet.

Indien blijkt dat er i.v.m. COVID-19 nieuwe maatregelen worden getroffen waardoor je les niet kan plaatvinden gaan we in overleg met je over de continuering van je les. We gaan op zoek naar een, voor jou geschikte oplossing, zoals bijvoorbeeld: lessen verplaatsen naar later moment, alternatief aanbod(indien mogelijk), lessen online voortzetten of restitutie.

Cultuurkust volgt de aanwijzingen van de overheid en het RIVM betreffende COVID-19. Op basis van de richtlijnen die door zojuist genoemden worden opgesteld, wordt beslist of een les wel/niet kan doorgaan.

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.