Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Ouder/peuterdans 2-3 jr

Startdatum: 6 februari 2021 Eindddatum: 8 mei 2021
Leeftijd:Kinderen Discipline:Dans
Aantal lessen:14 Duur:34 minuten
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Docent: Corianne Feenstra
Lesgeld:€ 71,00 Termijnen: 1
Code:2004-6.2
Gegeven op: zaterdag 10:00 - 10:35
 
Inschrijven « Overzicht

Ouder-Peuterdans 

Let op: deze cursus is volgeboekt

Als peuter wil je de wereld ontdekken! Onze lessen Ouder-peuterdans passen daar heel goed bij. Samen met je kind (of kleinkind!) ga je bewegen op leuke muziek. 

Dit gaan we doen 

Diverse materialen, prentenboeken, dieren en muziek nodigen uit tot speels bewegen. Als ouder of grootouder leer je de wereld van je peuter beter kennen. En je (klein)kind zelf? Dat leert spelenderwijs de eerste dansbewegingen, samen met andere kinderen. En dat is goed voor de ontwikkeling van de fantasie en creativiteit, de motorische ontwikkeling en de sociale ontwikkeling. 

Belangrijk: Deze cursus is echt bedoeld voor peuters (vanaf 2½ jaar). Is je kind jonger en kan hij/zij al lopen dan is onze ouder/dreumes groep  geschikt voor jullie. 

Lesdata en vakanties: Schoolvakanties duren bij Cultuurkust vanaf maandag t/m zondag. Daarom wordt op de zaterdag voorafgaand aan een vakantiesluiting wel les gegeven, tenzij anders vermeld. Bekijk www.cultuurkust.nl/cursussen/vakanties voor een overzicht van alle vakantiedata. 

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.