Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Ouder-peuterdans 2,5-4jr

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:15 Duur: 34 minuten
Lesgeld:€ 80,00 Termijnen: 1
 
 
 
« Overzicht Ontmoet de docent »

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
17 september 2022 Cultuurkust Harderwijk zaterdag 10:30 - 11:05Inschrijven...
Docent: Corianne Feenstra
 

Als peuter wil je de wereld ontdekken! In de cursus Ouder-peuterdans gaan we een basis leggen als het gaat om bewegen en ontdekken wat je allemaal met je eigen lichaam kunt. Samen met je kind (of kleinkind) ga je bewegen op muziek. 

Dit ga je doen 

Diverse materialen, prentenboeken, dieren en muziek nodigen uit tot speels bewegen. Als ouder of grootouder leer je de wereld van je peuter beter kennen. En je (klein)kind zelf? Dat leert spelenderwijs de eerste dansbewegingen, samen met andere kinderen. En dat is goed voor de ontwikkeling van de fantasie en creativiteit, de motorische ontwikkeling en de sociale ontwikkeling.

"Ik geniet enorm van het enthousiasme en de energie van de kinderen bij de dansles. Zo mooi om te zien wat zij doen met wat ik in de les aanbied. Het is een wisselwerking. Ik neem wat ik zie gebeuren in een les altijd mee naar mijn volgende lessen. Ik leer hierdoor ook van mijn leerlingen." Docent Corianne Feenstra

Belangrijk: Deze cursus is echt bedoeld voor peuters (vanaf 2½ jaar). Is je kind jonger en kan hij/zij al lopen dan is onze ouder/dreumes groep geschikt voor jullie. 

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.