Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Dansexpressie en Theater 4-5 jr

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:30 Duur: 45 minuten
Lesgeld:€ 182,00 Termijnen: 8x € 22,75
 
 
 
« Overzicht

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
18 september 2021 Kloosterplein Harderwijk zaterdag 11:15 - 12:00Inschrijven...
Docent: Corianne Feenstra
 

Dansexpressie en Toneel

Danst jou kind graag als een draak of een elfje? Kruipt jouw kind graag in de rol van zijn of haar superheld? Dan is kleuterdans echt iets voor jouw kind! Draaien, vliegen, kruipen, sluipen..... alles komt aan bod tijdens de lessen. 

Dit gaan we doen 

Tijdens de lessen leert jouw kind op speelse wijze de ruimte te gebruiken. Het leert op allerlei manieren te bewegen, op muziek én in stilte. Met armen en benen, handen en tenen! Je kind leert de basisvaardigheden van dansen, via speels gepresenteerde thema’s. Daarbij staat de belevingswereld van het kind centraal. Bij bewegingstheater gaat je kind vanuit theater naar beweging en van beweging naar theater. We werken aan de verschillende manieren van theater maken, met boekjes, verhaaltjes en onze eigen ideeën. 

Lesdata en vakanties: Schoolvakanties duren bij Cultuurkust vanaf maandag t/m zondag. Daarom wordt op de zaterdag voorafgaand aan een vakantiesluiting wel les gegeven, tenzij anders vermeld. Bekijk www.cultuurkust.nl/cursussen/vakanties voor een overzicht van alle vakantiedata. 

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.