Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Dansexpressie en Theater 4-6 jr

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:30 Duur: 45 minuten
Lesgeld:€ 182,00 Termijnen: 3x € 60,67
 
 
 
« Overzicht Ontmoet de docent »

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
17 september 2022 Cultuurkust Harderwijk zaterdag 11:15 - 12:00Inschrijven...
Docent: Corianne Feenstra
 

Danst jou kind graag? Of kruipt jouw kind graag in de rol van zijn of haar superheld? Kom dan draaien, vliegen, kruipen en sluipen bij Dansexpressie en Theater!

Dit ga je doen

Tijdens de lessen leert jouw kind op speelse wijze de ruimte te gebruiken. Het leert op allerlei manieren te bewegen, op muziek én in stilte. Met armen en benen, handen en tenen! Je kind leert de basisvaardigheden van dansen, via speels gepresenteerde thema’s. Daarbij staat de belevingswereld van het kind centraal. Bij bewegingstheater gaat je kind vanuit theater naar beweging en van beweging naar theater. We werken aan de verschillende manieren van theater maken, met boekjes, verhaaltjes en onze eigen ideeën. 

"Ik geniet enorm van het enthousiasme en de energie van de kinderen bij de dansles. Zo mooi om te zien wat zij doen met wat ik in de les aanbied. Het is een wisselwerking. Ik neem wat ik zie gebeuren in een les altijd mee naar mijn volgende lessen. Ik leer hierdoor ook van mijn leerlingen." Docent Corianne Feenstra

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.