Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Ouder/dreumesdans 1,5-2,5 jr

Startdatum: 6 februari 2021 Eindddatum: 8 mei 2021
Leeftijd:Kinderen Discipline:Dans
Aantal lessen:14 Duur:34 minuten
Locatie:Kloosterplein Harderwijk Docent: Corianne Feenstra
Lesgeld:€ 71,00 Termijnen: 1
Code:2007-6.2
Gegeven op: zaterdag 09:15 - 09:50
 
Inschrijven « Overzicht

Ouder-Dreumesdans 

Deze cursus is speciaal voor ouders met zeer jonge kinderen (tot 2 ½  jaar), die graag samen dansen. Zodra je kind kan lopen kan hij/zij meedoen met onze dreumesgroep. Samen met je kind ga je aan de hand van verschillende onderwerpen bewegen op muziek. 

Dit gaan we doen 

Diverse materialen o.a. een parachute, balletjes, linten, prentenboeken en muziek nodigen uit tot speels bewegen. Als ouder of grootouder leer je de wereld van je dreumes beter kennen. En je kind zelf? Dat leert spelenderwijs de eerste dansbewegingen, samen met andere kinderen. En dat is goed voor de ontwikkeling van de fantasie, creativiteit, de motorische en sociale ontwikkeling.  

Belangrijk: Voor deelname aan deze groep moet je kind kunnen lopen. 

Lesdata en vakanties: Schoolvakanties duren bij Cultuurkust vanaf maandag t/m zondag. Daarom wordt op de zaterdag voorafgaand aan een vakantiesluiting wel les gegeven, tenzij anders vermeld. Bekijk www.cultuurkust.nl/cursussen/vakanties voor een overzicht van alle vakantiedata. 

Let op!

In verband met de geldende corona maatregelen kan het voorkomen dat de genoemde aanvangsdatum niet klopt. U kunt zich wel inschrijven. Zodra we weten wanneer de cursus van start kan gaan ontvangt u bericht.