Cursussen

Filter...
  • Leeftijd

  • Discipline

  • Locatie

Ouder-dreumesdans 1,5-2,5 jr

Leeftijd:Kinderen
Aantal lessen:15 Duur: 34 minuten
Lesgeld:€ 80,00 Termijnen: 1
 
 
 
« Overzicht Corianne Feenstra » Corianne Feenstra »

Inschrijven

Startdatum Locatie Tijdstip
17 september 2022 Cultuurkust Harderwijk zaterdag 09:45 - 10:20Inschrijven...
Docent: Corianne Feenstra
4 februari 2023 Cultuurkust Harderwijk zaterdag 09:45 - 10:20Inschrijven...
Docent: Corianne Feenstra
 

Deze cursus is speciaal voor ouders met zeer jonge kinderen (tot 2 ½  jaar), die graag samen dansen. Zodra je kind kan lopen kan hij/zij meedoen met onze dreumesgroep. Samen met je kind ga je aan de hand van verschillende onderwerpen bewegen op muziek. 

Dit ga je doen 

Diverse materialen o.a. een parachute, balletjes, linten, prentenboeken en muziek nodigen uit tot speels bewegen. Als ouder of grootouder leer je de wereld van je dreumes beter kennen. En je kind zelf? Dat leert spelenderwijs de eerste dansbewegingen, samen met andere kinderen. En dat is goed voor de ontwikkeling van de fantasie, creativiteit, de motorische en sociale ontwikkeling.  

"Ik geniet enorm van het enthousiasme en de energie van de kinderen bij de dansles. Zo mooi om te zien wat zij doen met wat ik in de les aanbied. Het is een wisselwerking. Ik neem wat ik zie gebeuren in een les altijd mee naar mijn volgende lessen. Ik leer hierdoor ook van mijn leerlingen." Docent Corianne Feenstra

Belangrijk: Voor deelname aan deze groep moet je kind kunnen lopen. 

Proefles

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een les mee te doen. Meld jezelf wel vooraf bij ons aan. Dit doe je door je in te schrijven voor de cursus waar je interesse in hebt en zet in het proefles veld de datum van de gewenste proefles. Laat ons voor de eerstvolgende les weten of je door wilt gaan en we maken je inschrijving definitief.