Ouder-dreumesdans 1,5+

		
Deze cursus is speciaal voor ouders met zeer jonge kinderen (tot 2 ½  jaar), die graag samen dansen. Zodra je kind kan lopen kan hij/zij meedoen met onze dreumesgroep. Samen met je kind ga je aan de hand van verschillende onderwerpen bewegen op muziek. Deze cursus is voor kinderen van 1,5 tot 2,5 jaar.
Dit gaan we doen

Diverse materialen o.a. een parachute, balletjes, linten, prentenboeken en muziek nodigen uit tot speels bewegen. Als ouder of grootouder leer je de wereld van je dreumes beter kennen. En je kind zelf? Dat leert spelenderwijs de eerste dansbewegingen, samen met andere kinderen. En dat is goed voor de ontwikkeling van de fantasie, creativiteit, de motorische en sociale ontwikkeling.

“Ik geniet enorm van het enthousiasme en de energie van de kinderen bij de dansles. Zo mooi om te zien wat zij doen met wat ik in de les aanbied. Het is een wisselwerking. Ik neem wat ik zie gebeuren in een les altijd mee naar mijn volgende lessen. Ik leer hierdoor ook van mijn leerlingen.” Docent Corianne Feenstra

Belangrijk: Voor deelname aan deze groep moet je kind kunnen lopen.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Blijf op de hoogte van ons aanbod

Schrijf je in voor de nieuwsbrief